Libnet.ro
UNICEF

22:00

Geanina Ilies, despre barbatul din viata sa: Sunt intr-o relatie de opt ani si suntem foarte fericiti

Adevărul Adevărul,
Geanina Ilies, despre barbatul din viata sa: Sunt intr-o relatie de opt ani si suntem foarte fericiti

Discreta, dar nu cu o viata secreta, prezentatoarea ne-a povestit, cu asumare, despre cum arata universul ei la timpul prezent. Multi dintre noi au cunoscut- o la pupitrul stirilor, altii o urmaresc in mediul online, iar altii o stiu de la Ferma, emisiune difuzata anul trecut de PRO TV, unde, alaturi de ceilalti concurenti, a dat proba rabdarii si andurantei. continuă pe Adevărul

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost .

Ce salariu are un sofer de TIR in Romania si in UE, in 2020. Ramai uimit! Cum arata o zi din viata lor

Meseria de sofer de camion este, de departe, cea mai grea si mai obositoare meserie. Putini oameni stiu ca datorita lor si a soferilor de tiruri, magazinele si hypermarketurile au produsele care se comercializeaza, dar si faptul ca la benzinarii exista comubustibil pentru masini. Ce salariu are un sofer de TIR in Romania si in .

EXCLUSIV Telenovela din viata lui Marius Niculae continua. Cum a incercat fosta iubita sa il atraga in patul ei, dupa ce l-a inselat de 3 ori

Telenovela din viata lui Marius Niculae continua cu un nou episod! Oana Marica a recurs la toate tertipurile feminine pentru a-l recastiga pe fotbalist, insa el nici nu a vrut sa auda si si-a gasit o alta iubita. intr-un top al celor mai ghinionisti barbati din showbiz-ul autohton, Marius Niculae ocupa, fara doar si poate, .

Vii si dincolo de moarte. Supravietuitori ai Holocaustului, tinuti in viata pentru totdeauna cu ajutorul inteligentei artificiale. Povestile lor despre raul din oameni, Dumnezeu si iertare (VIDEO)

Anul acesta marcheaza 75 de ani de la incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial si de la eliberarea supravietuitorilor din lagarele de concentrare. Majoritatea au acum peste 80 sau chiar peste 90 de ani.

CNSU a actualizat lista tarilor cu risc epidemic ridicat. Cei care vin din aceste zone sunt obligati sa intre in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, joi, lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care vin in Romania din aceste regiuni trebuie sa stea in carantina.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )