Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gelu Voican Voiculescu rupe tacerea la 30 de ani de la Revolutie

Antena3 Antena3,
Gelu Voican Voiculescu rupe tacerea la 30 de ani de la Revolutie

Gelu Voican Voiculescu, fostul vicepremier a povestit la Sinteza Zilei cum l-a cunoscut pe generalul Victor Atanasie Stanculescu, precum si pe alte figuri centrale din jurul lui Ion Iliescu. continuă pe Antena3

Gelu Voican Voiculescu marturii la 30 de ani de la Revolutie: Strecor cate o coliva si un pomelnic pentru sotii Ceausescu

Gelu Voican Voiculescu, cunoscutul revolutionar si fost vicepremier, si-a exprimat punctul de vedere in emisiunea Sinteza Zilei, sustinand in continuare ipoteza existentei teroristilor in cadrul Revolutiei din 1989. Acesta a facut si o confidenta de natura religioasa in ceea ce ii priveste pe sotii Ceausescu.

Mihai Gadea, dialog incendiar cu Gelu Voican Voiculescu: De unde stim ca din cauza lui Ceausescu s-a murit?

Gelu Voican Voiculescu, confruntat de Mihai Gadea duminica, la Sinteza Zilei si-a sustinut punctul de vedere ca uciderea sotilor Ceusescu a fost necesara pentru ca Revolutia sa aiba loc.

Stirile ProTV: Cum s-a schimbat economia Romaniei la 30 de ani de la Revolutie

Iesirea Romaniei de sub controlul comunist a adus capitalismul, dar si scaderea productivitatii muncii. Campania Dupa 30 de ani va arata cum au fost devansate investitiile de consum, unul bazat, in mare parte, pe credite.

Locuinta comunista, reconstituita la Muzeul Judetean la 30 de ani de la Revolutie

O expozitie inedita va fi inaugurata luni, 16 decembrie, la Muzeul Judetean de Istorie Buzau, cu prilejul implinirii a 30 de ani de la caderea comunismului in Romania.

Printul Charles de Wales a marcat 30 de ani de la Revolutie, la sediul Institutul Cultural Roman din Londra. Evenimentele din Bucuresti si Timisoara, cuprinse intr-o expozitie deschisa de Alteta sa Regala (VIDEO)

Printul Charles de Wales a deschis expozitia de fotografie Aperturile unei Revolutii, organizata de Institutul Cultural Roman din Londra ICR) in parteneriat cu Ambasada Romaniei din Marea Britanie si.

Presedintele SUA, Donald Trump, a trimis o placa memoriala la Timisoara, cu ocazia celor 30 de ani de la Revolutie

Placa memoriala va fi amplasata pe zidul fostului comandament al Garnizoanei si al viitorului Muzeu al Revolutiei din Timisoara, doua traverse de placa cu Proclamatia de la Timisoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )