Libnet.ro
UNICEF

06:15

Generalul Mircea Chelaru, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Generalul Mircea Chelaru, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul sef de Stat Major al MApN, Mircea Chelaru, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru abuz in serviciu. Chelaru este acuzat ca, in 2000, ar fi solicitat ministrului. continuă pe Antena3

Generalul Mircia Chelaru trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Generalul in rezerva Mircia Chelaru a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de abuz in serviciu dupa ce ar fi determinat mai multi functionari ai Ministerului Apararii sa incheie un contract de vanzare-cumparare pe numele acestuia pentru ca el sa poata primi o casa in Bucuresti.

Generalul Mircia Chelaru, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Generalul in rezerva Mircia Chelaru a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de abuz in serviciu dupa ce ar fi determinat mai multi functionari ai Ministerului Apararii sa incheie un contract de vanzare-cumparare pe numele acestuia pentru ca el sa poata primi o casa in Bucuresti.

Generalul Mircia Chelaru, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe generalul Mircia Chelaru pentru abuz in serviciu. Conform anchetatrorilor, in perioada 2000-2007, inculpatul Chelaru Mircia a determinat, cu intentie, functionari din cadrul Ministerului Apararii Nationale sa incheie, fara vinovatie, un contract de vanzare-cumparare a unui apartament, situat in municipiul Bucuresti, desi acesta nu detinea un contract de inchiriere valabil incheiat pentru acest imobil. Anterior inculpatul dobandise in proprietate un alt .

Fostul sef de Stat Major al MApN, generalul Mircia Chelaru, trimis in judecata pentru abuz ...

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe generalul Mircia Chelaru, fost sef de Stat Major al Armatei, pentru abuz in serviciu. Conform anchetatrorilor, in perioada 2000-2007, inculpatul Chelaru Mircia a determinat, cu intentie, functionari din cadrul Ministerului Apararii Nationale sa incheie, fara vinovatie, un contract de vanzare-cumparare a unui apartament, situat in municipiul Bucuresti, desi acesta nu detinea un contract de inchiriere valabil incheiat pentru acest imobil. Anterior .

DNA: Generalul Mircia Chelaru a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Generalul Mircia Chelaru a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu. Potrivit DNA, in perioada 2000-2007, inculpatul Chelaru Mircia a determinat, cu intentie, functionari din cadrul.

Primarul Botosaniului a fost dat in judecata de un angajat pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Botosani,Ovidiu Portariuc a fost dat in judecata de un sef de directie din cadrul institutie. Angajatul este suparat ca a fost sanctionat de o comisie disciplinara solicitata de edil. Seful de serviciu a fost acuzat de primar ca a dat informatii in mass-media prin intermediul carora imaginea Primariei ar fi avut de suferit.

Antrenorul de fotbal Leon Buhai, trimis in judecata pentru coruptie sexuala

Chiar de Dragobete, antrenorul de fotbal Leon Buhai a fost trimis in judecata pentru coruptie sexuala, dupa ce la finalul lunii ianuarie a fost eliberat din arestul preventiv, impunandu-i-se sa nu paraseasca tara timp de 30 de zile.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut procurorului general al Parchetului instantei supreme sa solicite Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu si.

Fostul prim-procuror de la Ialomita Cristian Hristescu a fost trimis in judecata pentru santaj

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita Cristian Hristescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de santaj, trafic de influenta si favorizarea infractorului. Dosarul se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )