Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul sef de Stat Major al MApN, generalul Mircia Chelaru, trimis in judecata pentru abuz ...

România Liberă România Liberă,
Fostul sef de Stat Major al MApN, generalul Mircia Chelaru, trimis in judecata pentru abuz ...

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe generalul Mircia Chelaru, fost sef de Stat Major al Armatei, pentru abuz in serviciu. Conform anchetatrorilor, in perioada 2000-2007, inculpatul Chelaru Mircia a determinat, cu intentie, functionari din cadrul Ministerului Apararii Nationale sa incheie, fara vinovatie, un contract de vanzare-cumparare a unui apartament, situat in municipiul Bucuresti, desi acesta nu detinea un contract de inchiriere valabil incheiat pentru acest imobil. Anterior . continuă pe România Liberă

Generalul Mircia Chelaru, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe generalul Mircia Chelaru pentru abuz in serviciu. Conform anchetatrorilor, in perioada 2000-2007, inculpatul Chelaru Mircia a determinat, cu intentie, functionari din cadrul Ministerului Apararii Nationale sa incheie, fara vinovatie, un contract de vanzare-cumparare a unui apartament, situat in municipiul Bucuresti, desi acesta nu detinea un contract de inchiriere valabil incheiat pentru acest imobil. Anterior inculpatul dobandise in proprietate un alt .

DNA: Generalul Mircia Chelaru a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Generalul Mircia Chelaru a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu. Potrivit DNA, in perioada 2000-2007, inculpatul Chelaru Mircia a determinat, cu intentie, functionari din cadrul.

Generalul Mircia Chelaru trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Generalul in rezerva Mircia Chelaru a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de abuz in serviciu dupa ce ar fi determinat mai multi functionari ai Ministerului Apararii sa incheie un contract de vanzare-cumparare pe numele acestuia pentru ca el sa poata primi o casa in Bucuresti.

Generalul Mircia Chelaru, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Generalul in rezerva Mircia Chelaru a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de abuz in serviciu dupa ce ar fi determinat mai multi functionari ai Ministerului Apararii sa incheie un contract de vanzare-cumparare pe numele acestuia pentru ca el sa poata primi o casa in Bucuresti.

Generalul Mircea Chelaru, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul sef de Stat Major al MApN, Mircea Chelaru, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru abuz in serviciu. Chelaru este acuzat ca, in 2000, ar fi solicitat ministrului.

Consilierul lui Ianukovici sustine ca fostul sef de stat este in Ucraina.

Fostul presedinte Viktor Ianukovici se afla in continuare pe teritoriul Ucrainei, a anuntat luni seara consilierul sau Anna Gherman, relateaza agentia Ukrinform, conform Mediafax. El se afla in Ucraina. Stiu asta. Intotdeauna am avut metodele mele de a afla unde el se afla, desi multi au incercat sa minimizeze influenta mea asupra lui, a declarat Gherman. Citeste si: Moscova nu recunoaste noile autoritati de la Kiev Eu nu il caut, voi sunteti cei care-l cautati, a afirmat ea intr-un .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )