Libnet.ro
UNICEF

19:00

UNPR propune o data pentru consultari pe Codul fiscal. Invitatia, trimisa si premierului Ponta

România Liberă România Liberă,
UNPR propune o data pentru consultari pe Codul fiscal. Invitatia, trimisa si premierului Ponta

UNPR a propus partidelor parlamentare sa se reuneasca pe data de 19 august pentru consultarile pe tema Codului Fiscal, iar invitatia a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta. continuă pe România Liberă

UNPR propune consultari pe Codul fiscal pe 19 august. Invitatia, trimisa si lui Ponta

UNPR propune partidelor parlamentare data de 19 august pentru consultarile pe tema Codului fiscal, acestea urmand sa aiba loc in Parlament, iar invitatia a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta,.

UNPR propune consultari pe Codul fiscal pe 19 august

ACTUALIZARE 17:51 UNPR propune partidelor parlamentare data de 19 august pentru consultarile pe tema Codului fiscal, acestea urmand sa aiba loc in Parlament, iar invitatia a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat al formatiunii. * ACTUALIZARE 14:28 Gorghiu, despre invitatia UNPR: Este un semnal foarte bun, o premisa pentru proiecte cu viata lunga .

PNL vrea sa se consulte cu partidele politice pe 17 august. Printre subiectele vizate: Codul Fiscal si Legea salarizarii

PNL a propus partidelor parlamentare data de 17 august pentru consultari pe tema macrostabilitatii economice. Echipa desemnata de liberali pentru a demara negocieri este alcatuita din Catalin Predoiu, Eugen Nicolaescu si Marian Petrache.

Iohannis a ratat ocazia de a parea un om normal: A respins Codul Fiscal din considerentul ridicol sa fie bine, ca sa nu fie rau, dar fara sa precizeze cum ar trebui sa fie, ca sa fie bine

Presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal in urma cu cateva saptamani pe motiv ca Romania are nevoie de relaxare fiscal, insa conteaza foarte mult maniera in care se realizeaza aceasta.

Isarescu a discutat cu Teodorovici despre Codul Fiscal. Seful BNR: noi am reiterat riscurile, dansul a subliniat si contextul politic in care are loc dezbaterea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de reduceri intr-o perioada scurta.

Eurgen Teodorovici a testat Codul Fiscal intr-un club de fite de pe litoral: Ministrul Casanova are o viata de adolescent rebel (VIDEO)

Ministrul de finante a lasat de-o parte grijile privind Codul Fiscal si s-a dus pe litoral unde s-a distrat alaturi de iubita sa. Eugen Orlando Teodorovici apare in imaginile surprinse de paparazzi alaturi.

Codul fiscal: Ponta, parasit iarasi de UNPR

Gabriel Oprea invita partidele la consultari pe tema noii legi fiscale, ca pas inaintea sesiunii extraordinare de la sfarsitul lunii august. Este pentru a treia oara cand domnul general, cum ii place liderului UNPR sa fie numit, intra in jocul opozitiei, pe fundalul absentei premierului, aflat de data aceasta in concediu la Miami.

Liberalii, bucurosi de atitudinea UNPR. Ce spun Gorghiu si Predoiu despre discutiile pe Codul fiscal

UNPR cheama toate partidele la discutii pentru a ajunge la un acord in privinta noului Cod Fiscal, iar liberalii se arata incantati de aceasta propunere. Consultarile ar urma sa aiba loc inaintea.

De ce Codul Fiscal este ratat din start

Problema cu noul Cod Fiscal e una veche pentru Romania: ca de atitea ori, dezbaterea o ia razna si argumentele de tip electoral le bat de departe pe cele de bun-simt. Mai intii de toate, intrebarea este: unde e mai bine sa fie lasati mai multi bani, in buzunarele statului sau in cele ale oamenilor si ale companiilor?.

Avertisment din partea FMI: Suntem ingrijorati ca, in forma sa actuala, Codul Fiscal ar periclita unele realizari

FMI lanseaza un nou avertisment la adresa proiectului noului Cod fiscal. in opinia Fondului, implementarea noii legi ar genera pierderi de pana la 2,2% din PIB si ar urca deficitul pana la 3% din produsul intern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )