Libnet.ro
UNICEF

15:01

Geoana, despre plangerea impotriva lui Basescu: Cine seamana vrajba, culege furtuna

Antena3 Antena3,
Geoana, despre plangerea impotriva lui Basescu: Cine seamana vrajba, culege furtuna

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, luni, despre decizia PSD de a depune o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, ca cine seamana vrajba, culege furtuna, fiind o reactie absolut. continuă pe Antena3

Geoana, despre plangerea impotriva lui Basescu:O reactie naturala. Suntem solidari cu doamna Firea

Senatorul PSD Mircea Geoana considera decizia PSD de a depune o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu ca fiind o reactie absolut naturala la un atac nepermis din partea sefului statului.

Victor Ponta: Depunem plingere penala impotriva lui Basescu pentru declaratiile la adresa familiei Gabrielei Vrinceanu Firea. Basescu va ajunge in inchisoare

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca mai multi parlamentari, printre care si el, vor depune o plingere penala la adresa presedintelui Traian Basescu pentru amenintare si santaj. Ponta a facut referire la declaratia de duminica a lui Basescu la adresa Gabrielei Vrinceanu Firea, parlamentar PSD membru in Comisia Nana. Cel care va intra la inchisoare e Basescu, a declarat Ponta.

Ponta: Vom depune o plangere penala impotriva lui Basescu pentru atacul mafiot la Gabi Firea

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca toti parlamentarii din coalitia de guvernare vor semna o plangere penala impotriva lui Traian Basescu pentru atacul mafiot la adresa senatorului Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )