Libnet.ro
UNICEF

08:00

George Copos: Restructuram Rapidul din decembrie, vor pleca jucatorii care nu dau satisfactie

B1 B1,
George Copos: Restructuram Rapidul din decembrie, vor pleca jucatorii care nu dau satisfactie

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a spus, duminica seara, dupa meciul cu Viitorul Constanta, ca echipa va fi restructurata incepand din decembrie, iar cei care vor pleca vor fi jucatorii care. continuă pe B1

Stanisev promite sa se implice personal pentru sustinerea lui Victor Ponta la alegerile din decembrie

Presedintele ales al Partidului Socialistilor Europeni PES), Serghei Stanisev, a promis ieri ca se va implica personal, impreuna cu alti lideri PES, pentru sustinerea lui Victor Ponta si a partidului sau in campania pentru alegerile din decembrie din tara noastra.

Reuters: Victoria USL la alegerile din decembrie, sub semnul intrebarii

Victoria USL la alegerile din decembrie nu mai este chiar atat de sigura dupa patru luni de guvernare esuate si o alianta tot mai subreda, scrie Reuters. Desi promitea multe acum patru luni de zile, Victor.

Ecologistii vor candida pe listele USL si PER la alegerile parlamentare din decembrie

Ecologistii vor candida pe listele USL si ale Partidului Ecologist Roman, a anuntat joi Remus Cernea, presedintele Miscarii Verzilor Democrati Agrarieni din Romania, transmite Agerpres. in total, ecologistii.

Tarom introduce curse aeriene de la Iasi catre Roma, Paris si Londra, din decembrie

Tarom va infiinta o baza operativa pe aeroportul din Iasi, si vor fi introduse legaturi aeriene directe catre Roma, Paris sau Londra, a anuntat joidirectorul general al companiei, Sorin Georgescu. Potrivit Me.

Presedintele Partidului Socialist European il sustine pe Victor Ponta in campania pentru alegerile legislative din decembrie

Noul presedinte al Partidului Socialist European PES) Serghei Stanisev a declarat ca se va implica in campania pentru alegeri legislative din Romania si il va sustine pe permierul roman Victor Ponta, transmite.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )