Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ecologistii vor candida pe listele USL si PER la alegerile parlamentare din decembrie

B1 B1,
Ecologistii vor candida pe listele USL si PER la alegerile parlamentare din decembrie

Ecologistii vor candida pe listele USL si ale Partidului Ecologist Roman, a anuntat joi Remus Cernea, presedintele Miscarii Verzilor Democrati Agrarieni din Romania, transmite Agerpres. in total, ecologistii. continuă pe B1

Ecologistii vor candida pe listele USL si PER la alegerile parlamentare.

Ecologistii vor avea candidati in toate cele 460 de colegii din intreaga tara si vor candida pe listele USL si ale Partidului Ecologist Roman, a anuntat joi Remus Cernea, presedintele Miscarii Verzilor Democrati Agrarieni din Romania, potrivit Agerpres. Cernea a precizat ca miscarea ecologista din Romania trebuie sa aduca o schimbare pe scena politica, astfel incat sa obtina pragul de 5% pentru a putea accede in Parlament. Vom avea candidati in toate colegiile din tara, atat din partea .

Sebastian Ghita va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, patronul televiziunii de stiri RTV si finantatorul echipei de baschet Asesoft, candideaza la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anuntat presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, informeaza sursele de presa.

Patronul RTV, Sebastian Ghita, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, patronul televiziunii de stiri RTV si finantatorul echipei de baschet Asesoft, candideaza la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anuntat presedintele.

Cosma: Sebastian Ghita va candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu de deputat din ...

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, finantatorul echipei de baschet Asesoft si patronul televiziunii de stiri RTV, va candida la alegerile parlamentare de anul acesta intr-un colegiu de deputat din Prahova, a declarat corespondentului MEDIAFAX presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma. Potrivit presedintelui PSD Prahova, Mircea Cosma, omul de afaceri Sebastian Ghita va candida pentru un mandat de deputat in colegiul uninominal 4 din Prahova, colegiu care include Valea Slanicului. In .

Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, si-a anuntat, luni, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie, afirmand ca deocamdata analizeaza un numar confortabil de candidati.

Fostul director al Postei Romane Buzau Raul Florescu, printre candidatii la alegerile ...

Fostul director al sucursalei buzoiene Posta Romana Raul Florescu, dar si directorul adjunct al Directiei Sanitare Veterinare, Ciprian Botezatu, si un tanar avocat de 27 de ani vor candida pentru un post de parlamentar din partea PDL Buzau la alegerile din 9 decembrie. Conducerea PDL Buzau a decis, duminica, in cadrul Biroului Permanent Judetean al partidului numele membrilor care vor intra in lupta electorala din iarna pentru castigarea unui post de parlamentar, transmite corespondentul .

Reuters: Victoria USL la alegerile din decembrie, sub semnul intrebarii

Victoria USL la alegerile din decembrie nu mai este chiar atat de sigura dupa patru luni de guvernare esuate si o alianta tot mai subreda, scrie Reuters. Desi promitea multe acum patru luni de zile, Victor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )