Libnet.ro
UNICEF

20:00

Reuters: Victoria USL la alegerile din decembrie, sub semnul intrebarii

B1 B1,
Reuters: Victoria USL la alegerile din decembrie, sub semnul intrebarii

Victoria USL la alegerile din decembrie nu mai este chiar atat de sigura dupa patru luni de guvernare esuate si o alianta tot mai subreda, scrie Reuters. Desi promitea multe acum patru luni de zile, Victor. continuă pe B1

Analiza Reuters: Ponta e la ANANGHIE. Victoria USL in alegeri este departe de a fi sigura.

Dupa patru luni la conducerea tarii si o incercare ratata de a il demite pe presedinte, prim-ministrul roman Victor Ponta este atacat atat acasa cat si in afara granitelor, coalitia sa aflandu-se intr-o situatie dificila inainte alegerilor din decembrie, cand victoria este departe de a fi una sigura, scrie Reuters intr-o analiza citata de HotNews. ro. Ponta, un social-democrat de stanga, parea ca are totul atunci cand a devenit cel mai tanar premier din UE in luna mai, alianta sa cu liberii .

Reuters: Premierul Ponta e la ananghie dupa o preluare ratata a puterii; victoria USL in alegeri este departe de a fi una sigura

Dupa patru luni la conducerea tarii si o incercare ratata de a il demite pe presedinte, prim-ministrul roman Victor Ponta este atacat atat acasa cat si in afara granitelor, coalitia sa aflandu-se intr-o situatie dificila inainte alegerilor din decembrie, cand victoria este departe de a fi una sigura, scrie Reuters intr-o analiza politica a mandatului lui Victor Ponta.

Italia: Mario Monti nu va candida la alegerile din primavara lui 2013.

Presedintele Consiliului italian de ministri, Mario Monti, a afirmat ca nu va candida la alegerile din primavara lui 2013, declaratie facuta intr-un interviu marti la CNN, in care el a estimat ca Italia nu mai risca sa inflameze criza datoriilor din Zona euro, relateaza miercuri agentia Reuters, citata de Agerpres. Nu voi candida la alegeri, in 2013, a afirmat Monti in interviu, in cursul unei calatorii in SUA. Cred ca este important ca jocul politic sa se reia in Italia, sper, cu un mai .

Ecologistii vor candida pe listele USL si PER la alegerile parlamentare din decembrie

Ecologistii vor candida pe listele USL si ale Partidului Ecologist Roman, a anuntat joi Remus Cernea, presedintele Miscarii Verzilor Democrati Agrarieni din Romania, transmite Agerpres. in total, ecologistii.

SUA: Alegerile din Belarus nu pot fi considerate ca libere si corecte.

Statele Unite au apreciat luni ca alegerile legislative desfasurate in ajun in Belarus nu pot fi considerate ca libere si corecte, se arata intr-un comunicat al Departamentului de Stat, preluat de AFP, citata de Agerpres. Alegerile parlamentare de la 23 septembrie din Belarus nu raspund criteriilor internationale si derularea lor nu poate fi considerata ca libera sau corecta, a subliniat purtatoarea de cuvant a diplomatiei americane, Victoria Nuland. Ea a reamintit ca in evaluarea sa .

Mihai-Razvan Ungureanu: Voi candida la parlamentarele din decembrie.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie si ca in prezent conducerea formatiunii face calcule si analize pentru a propune un numar confortabil de candidati viabili pentru posturile de deputati si senatori, potrivit Agerpres. Mihai-Razvan Ungureanu a precizat ca PFC se afla in negocieri cu celelalte partide care formeaza Alianta Romania Dreapta pentru reprezentarea la alegerile parlamentare.

Tarom introduce curse aeriene de la Iasi catre Roma, Paris si Londra, din decembrie

Tarom va infiinta o baza operativa pe aeroportul din Iasi, si vor fi introduse legaturi aeriene directe catre Roma, Paris sau Londra, a anuntat joidirectorul general al companiei, Sorin Georgescu. Potrivit Me.

Presa in Diagonala: Premierul italian Mario Monti anunta ca nu va candida la alegerile din 2013; Magnatul rus Alexander Lebedev a fost acuzat de huliganism si risca sapte ani de inchisoare; Obama considera atacul de la Benghazi drept terorist - Casa Alba

Bulgaria anunta doua noi puncte de trecere a frontierei cu Romania, in judetul Constanta. Guvernul din Bulgaria a aprobat planurile pentru lansarea. Statele Unite vor boicota discursul lui Mahmoud Ahmadinejad la ONU. Statele Unite ale Americii au decis sa boicoteze discursul pe care presedintele.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )