Libnet.ro
UNICEF

20:30

George Maior: Binomul SRI-DNA nu exista

Antena3 Antena3,
George Maior: Binomul SRI-DNA nu exista

George Maior a spus ca nu exista binomul SRI-DNA, ci doar o cooperare asa cum exista si cu alte institutii. Fostul director al SRI sustine ca aceasta idee vine din ingrijorarea unora ca lucrurile se. continuă pe Antena3

George Maior: Demisia de la SRI, si din cauza esecului adoptarii legislatiei de securitate nationala

Fostul sef al Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior a declarat, sambata, la un post de televiziune, ca unul dintre motivele pentru care a demisionat din functie a fost legat de esecul adoptarii.

Ce spune Maior despre relatia SRI-DNA

Fostul director al SRI, George Maior a declarat, sambata, la Realitatea TV, ca nu exista niciun binom SRI-DNA, ci doar o cooperare intre cele doua institutii, aratand ca ideea vine din ingrijorarea unora ca lucrurile se desfasoara prea intens pe partea de combatere a coruptiei.

George Maior: Au fost cauze particulare pentru care am plecat de la SRI

Fostul sef al SRI George Maior spune ca au existat anumiet cauze particulare pentru care a demisionat de la conducerea Serviciului Roman de Informatii. Au existat si cauze particulare pentru care am plecat din .

VIDEO George Maior: Nu exclud o cariera politica, dar nu in viitorul apropiat/ Si daca ar fi iesit Ponta presedinte nu s-ar fi pus problema ca eu sa fiu premier

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI) George Maior a declarat intr-un interviu difuzat sambata de Realitatea TV ca esecul privind promovarea legilor Big Brother a reprezentat unul dintre motivele particulare care l-au determinat sa-si dea demisia din fruntea serviciului.

George Maior: Romania, Polonia, Marea Britanie au atentionat de mult cu privire la actiunile Rusiei la nivel politic pentru fragmentarea pozitiilor in interiorul UE. Avem un control informational bun in Romania

Fostul director al SRI George Maior a declarat intr-un interviu difuzat sambata la Realitatea TV ca tari precum Marea Britanie, Polonia si Romania au atentionat de mult ca serviciile secrete ruse au actionat in statele UE la nivel politic pentru a fragmenta pozitiile in interiorul UE. Din pacate, nu s-a dat atentie. In timp, Putin a creat parghii de influenta a Rusiei in unele state UE, a spus Maior, care a mai mentionat ca resursele serviciilor secrete ruse sunt in prezent mai mari decat in timpul Razboiului Rece.

George Maior: Nu exclud o cariera politica, dar nu in viitorul apropiat

In primul interviu acordat de cand a parasit conducerea SRI, George Maior a explicat, in emisiunea Ambasador Romania de la Realitatea TV motivele demisiei sale, despre viitoarea cariera politica, despre relatia Romaniei cu Statele Unite si Rusia, dar si despre securitatea cibernetica si principalele amenintari la adresa tarii.

George Maior: Strategia pe care se bazeaza politica de securitate a Rusiei este sa se apropie de Gurile Dunarii

In primul interviu acordat de cand a parasit conducerea SRI, George Maior a explicat, in emisiunea Ambasador Romania de la Realitatea TV, motivele demisiei sale, dar a vorbit si despre viitoarea cariera politica, despre relatia Romaniei cu Statele Unite si Rusia, dar si despre securitatea cibernetica si principalele amenintari la adresa tarii.

George Maior, primul interviu dupa demisie: Ce explicatii ofera fostul sef SRI

Maior a tinut sa precizeze ca au existat si numite cauze particulare, legate de esecul legislatiei de securitate nationala si informatii, in ceea ce priveste cele trei legi Big Brother: protectia datelor, cartelele prepay si legea securitatii cibernetice, care au foste respinse de Curtea Constitutionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )