Libnet.ro
UNICEF

17:00

George Maior, despre ofiterii acoperiti din presa: Statele au nevoie de masuri de aparare cu orice instrument

Antena3 Antena3,
George Maior, despre ofiterii acoperiti din presa: Statele au nevoie de masuri de aparare cu orice instrument

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al SRI, a reafirmat, luni, ca este normal ca serviciile de informatii sa aiba ofiteri acoperiti inclusiv in randul jurnalistilor,. continuă pe Antena3

George Maior, fost director SRI, despre agentii acoperiti din presa romaneasca: Pentru apararea unei tari e nevoie de orice instrument

George Cristian Maior, fost director al SRI, actualul ambasador al Romaniei in SUA, a declarat luni, la Bucuresti, ca agentii acoperiti care activeaza in presa sunt utili pentru contracararea propagandei externe.

George Maior, despre parteneriatul strategic romano-american: Unul dintre cele mai solide in estul si centrul Europei

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite George Maior a vorbit pentru presa americana despre provocarile de securitate la Marea Neagra si parteneriatul romano-american in contextul vizitei presedintelui Klaus Iohannis la Washington.

George Maior, despre prezenta la comisia privind alegerile din 2009:Este un lucru firesc sa te prezinti in fata Parlamentului. Chiar astept cu placere aceste audieri

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, spune ca vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA nu are nicio legatura cu audierea sa la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, adaugand ca 'este firesc sa te prezinti in fata Parlamentului'.

Ambasadorul George Maior, despre intrevederea Iohannis - Trump: Se va discuta despre intensificarea cooperarii militare, mai ales acum, cand Romania joaca un rol important in regiunea Marii Negre

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a vorbit, intr-un interviu acordat The Cipher Brief, despre intrevederea dintre presedintele roman Klaus Iohannis si omologul sau american Donald Trump, care va avea loc, vineri seara n. r - ora locala), la Casa Alba.

Maior afirma din nou ca SRI trebuie sa aiba ofiteri acoperiti inclusiv in presa: Statele au nevoie de masuri de aparare

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al SRI, a reafirmat, luni, ca este normal ca serviciile de informatii sa aiba ofiteri acoperiti inclusiv in randul jurnalistilor, explicand ca statele trebuie sa identifice masuri de aparare si din perspectiva luptei impotriva propagandei straine, potrivit news. ro. Fostul sef al SRI a afirmat ca in 2015 au existat ofiteri acoperiti in presa.

George Maior va fi audiat in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Fostul director al SRI George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite, este audiat astazi in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, alaturi de fostul presedinte al Institutului National de Statistica, potrivit unor surse din presa.

Fostul director SRI George Maior audiat in comisia parlamentara de anchetare a alegerilor din 2009: Ce a spus acesta despre seara turului 2 al scrutinului prezidential (VIDEO)

Fostul director al SRI, George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite, este audiat luni dimineata in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Dupa acesta vor fi.

George Maior va fi audiat in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Fostul director al SRI George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite, este audiat luni in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, alaturi de fostul presedinte al.

George Maior, audiat luni in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Fostul director al SRI, George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite, este audiat luni in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, alaturi de fostul presedinte al Institutului National de Statistica.

Cum raspunde fostul sef al SRI, George Maior, dezvaluirilor facute de hackerul Guccifer

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat luni ca mail-urile despre care a vorbit hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut drept Guccifer, nu au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )