Libnet.ro
UNICEF

22:15

George Maior, director SRI, la TVR 1: SRI nu are nicio incompatibilitate in ceea ce priveste legea romana, nici in domeniul politic si nici in cel al Justitiei

Hotnews Hotnews,
 George Maior, director SRI, la TVR 1: SRI nu are nicio incompatibilitate in ceea ce priveste legea romana, nici in domeniul politic si nici in cel al Justitiei

Directorul SRI George Maior a declarat, joi seara, la TVR1, ca din punct de vedere legal SRI nu are nicio incompatibilitate in ceea ce priveste legea romana, care este adaptata standardului european, pe doua domenii semnificative: Politic Parlament, Guvern) si Justitie. Maior spune ca a fost in Parlament acum circa 4-5 luni in fata Comisiei de control a SRI pe tema ofiterilor acoperiti si nu au fost probleme. Mihai Razvan Ungureanu, la B1 TV: Cat am fost director SIE, niciun nume al candidatilor de azi nu a trecut pe sub ochii mei/ Nu poti trimite in strainatate un spion sub acoperirea de magistrat. Este ilegal. continuă pe Hotnews

VIDEO. George Maior: Coruptia poate genera situatii precum cele din Ucraina

George Maior, directorul SRI: in ceea ce priveste dezvoltarile din Ucraina, una din cauzele principale ale acestei instabilitati care a generat pana la urma si caderea unui guvern, a fost legata de acumularea intensiva de coruptie in sistemul politic si sistemul economic ucrainean. Dedicam un efort substantial si elementelor legate de coruptie, aceasta este o problema de securitate nationala.

George Maior: Declararea neconstitutionala a legii Big Brother, ingrijoratoare pentru SRI

Seful SRI, George Maior, a tras un semnal de alarma, dupa ce judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca Legea Big Brother este neconstitutionala. Maior a declarat ca SRI considera ingrijoratoare decizia.

Directorul SRI, George Maior: Rusia a pierdut Soft power, ceea ce e grav pentru interesele ei/ Un moment similar cu 11 septembrie este posibil

Directorul SRI, George Maior, a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Rusia a pierdut, in zilele expansiunii in Crimeea, o acumulare de Soft power care ar fi putut sa o ajute mult mai pregnant in manifestarea internationala, ceea ce este grav pentru interesele Rusiei pe termen mediu si lung.

Seful SRI, George Maior: Coruptia la nivel inalt poate genera situatii ca in Ucraina

Directorul SRI, George Maior, lanseaza un avertisment cu privire la pericolul cauzat de coruptie. Potrivit acestuia, coruptia poate genera situatii ca in Ucraina, atunci cand afecteaza varful statului. in ceea.

Seful SRI, George Maior: Coruptia la nivel inalt poate genera situatii ca in Ucraina (VIDEO)

Directorul SRI, George Maior, lanseaza un avertisment cu privire la pericolul cauzat de coruptie. Potrivit acestuia, coruptia poate genera situatii ca in Ucraina, atunci cand afecteaza varful statului. in ceea.

Seful SRI, George Maior: Coruptia la nivel inalt poate genera situatii ca in Ucraina

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a declarat marti ca acumularea intensiva de coruptie a fost una dintre cauzele instabilitatii din Ucraina si ca aceasta este o problema nationala si in Romania.

George Maior: Vom fi amenintati economic de instabilitatea din zona, dar nu vom fi amenintati teritorial

Seful SRI, George Maior este de parere ca Romania va fi afectata economic din cuza instabilitatii militare de la pe teritoriul Ucrainei. in schimb tara noastra nu va fi amenintata militartar si nici nu va.

George Maior: Exista state care au interesul de a ataca cibernetic Romania

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a declarat intr-un interviu acordat paginii electronice a Mediafax ca exista state care au interesul de a ataca cibernetic Romania.

Liviu Dragnea a refuzat sa taie o panglica in culorile drapelului sescuiesc, la inaugurarea unui drum/ Despre proiectul de autonomie initiat de UDMR: Nu are nicio sansa; nimeni, niciodata, nu il va sustine

Vicepremierul Liviu Dragnea a refuzat, joi, sa taie o panglica in culorile drapelului sescuiesc, la inaugurarea unui drum judetean, care face legatura intre localitatea harghiteana Bilbor si drumul national 15, catre municipiul Toplita, relateaza Agerpres. De asemenea, Dragnea, a declarat, joi, in Harghita, ca proiectul de autonomie initiat de UDMR nu are nicio sansa de reusita si considera ca nu este un demers care sa intareasca colaborarea si increderea intre partenerii de guvernare.

Liviu Dragnea a refuzat sa taie o panglica in culorile drapelului secuiesc, la inaugurarea unui drum/ Vicepremierul despre proiectul de autonomie initiat de UDMR: Nu are nicio sansa; nimeni, niciodata, nu il va sustine

Vicepremierul Liviu Dragnea a refuzat, joi, sa taie o panglica in culorile drapelului secuiesc, la inaugurarea unui drum judetean, care face legatura intre localitatea harghiteana Bilbor si drumul national 15, catre municipiul Toplita, relateaza Agerpres. De asemenea, Dragnea, a declarat, joi, in Harghita, ca proiectul de autonomie initiat de UDMR nu are nicio sansa de reusita si considera ca nu este un demers care sa intareasca colaborarea si increderea intre partenerii de guvernare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )