Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Simion: Tara asta merge mai bine neguvernata!

Antena3 Antena3,
George Simion: Tara asta merge mai bine neguvernata!

Liderul AUR, George Simion, a comentat felul in care s-au desfasurat consultarile de luni de la Cotroceni. Tara asta merge mai bine neguvernata, a spus George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. continuă pe Antena3

George Simion: Noi cei de la AUR am incurcat multe socoteli si suntem bucurosi pentru asta

Unul dintre cei doi lideri ai partidului AUR, George Simion, s-a declarat bucuros ca partidul sau a .

George Simion (AUR), dupa ce Klaus Ionannis a anuntat convocarea noului Parlament pe 21 decembrie: O sa ne mai gandim daca participam

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), spune ca se mai gandeste daca reprezentantii formatiunii pe care o conduce vor fi prezenti la sedinta de constituire a noului Parlament.

Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon

Marcel Ciolacu a declarat, duminica seara, ca nu s-a intalnit cu liderul AUR George Simion, dar a vorbit cu acesta la telefon. Precizarile vin dupa ce in spatiul public au aparut mai multe fotografii in care apar, separat, Ciolacu si Dancu si Dancu si Simion, in fata aceleiasi cladiri.

Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu s-a intalnit liderul AUR, George Simion, insa admite ca a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de alta parte, potrivit imaginilor aparute in presa, Vasile.

Liderul AUR, George Simion, a suparat Ambasada Rusiei. Ce a putut sa spuna despre rusi

Ambasada Rusiei a reactionat, vineri, dupa ce George Simion a afirmat ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu sau ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Reprezentantii Ambasadei Rusiei la Bucuresti au afirmat ca este imposibil sa nu fie remarcata ignoranta istorica flagranta a personajului.

Secretul lui George Simion de la AUR s-a aflat: A murit cand a luat-o Becali

Alianta Unim Romanii a fost surpriza ultimelor alegeri parlamentare, din 6 decembrie. A primit 8,6 procente din voturile exprimate si a devenit astfel a patra forta politica din Romania. George Simion, liderul partidului, este cunoscut pentru trecutul sau in peluze, in special la meciurile echipei nationale. Acesta a spus ca a fost in trecut fanul .

George Simion (AUR): Nu facem coalitie de guvernare nici cu stanga, nici cu dreapta. Nu intram in cardasii cu ei

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a anuntat duminica, la o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului la Craiova, ca AUR nu va face alianta sau coalitie nici cu stanga, nici cu dreapta. Afirmatia vine dupa ce au aparut imagini cu George Simion la o intalnire cu liderul PSD Vasile Dincu.

GEORGE SIMION, AUR: Nu facem alianta cu nimeni, revolutionam clasa politica

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) George Simion a declarat, astazi, in centrul Craiovei, la o intalnire publica cu membri si simpatizanti ai partidului, ca AUR va revolutiona clasa politica romaneasca si nu va face alianta sau coalitie nici cu stanga, nici cu dreapta.

UPDATE Lideri PSD, intalnire cu George Simion de la AUR Vasile Dancu: Nu are legatura cu consultarile, am vorbit despre un studiu IRES

Liderii PSD Marcel Ciolacu si Vasile Dancu s-au intalnit sambata cu co-presedintele AUR, George Simion, potrivit unor imagini publicate de gandul. ro. Dancu sustine insa ca doar el s-a intalnit cu Simion.

George Simion: Nu vom lasa voturile care au mers catre AUR sa fie batjocorite

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat ca nu vrea sa lase .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )