Libnet.ro
UNICEF

11:15

George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari in contextul scrutinului prezidential din SUA

Hotnews Hotnews,
 George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari in contextul scrutinului prezidential din SUA

Omul de afaceri George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari dupa ce bursa de valori a crescut brusc in urma victoriei neasteptate a lui Donald Trump in alegerile prezidentiale desfasurate in Statele Unite pe 8 noiembrie 2016, a anuntat Wall Street Journal WSJ), citat de CNBC. continuă pe Hotnews

Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros

Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic toate organizatiile non-guvernamentale legate de miliardarul George Soros, in contextul alegerii lui Donald Trump, a afirmat vicepresedintele partidului condus de premierul Viktor Orban, scrie Bloomberg.

Julian Assange il acuza pe George Soros de propaganda impotriva Rusiei

Controversatul jurnalist Julian Assange, editor-sef al Wikileaks, lanseaza o serie de acuzatii dure in ceea ce priveste scandalul Panama Papers. Julian Assange a avut o sesiune AMA ask me anything) pe reddit, unde a sustinut ca George Soros si USAID au finantat campanie media de diseminare a informatiilor despre Panama Papers, ca parte a unei [].

Vicepresedintele Fidesz: Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi eliminata din Ungaria

Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi eliminata din Ungaria, a declarat vicepresedintele partidului Fidesz, aflat la putere, citat de Reuters.

Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi &171;eliminata &187; din Ungaria

Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi eliminata din Ungaria, a declarat vicepresedintele partidului Fidesz, aflat la putere, citat de agentia Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )