Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi &171;eliminata &187; din Ungaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi &171;eliminata &187; din Ungaria

Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi eliminata din Ungaria, a declarat vicepresedintele partidului Fidesz, aflat la putere, citat de agentia Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepresedintele Fidesz: Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi eliminata din Ungaria

Orice ONG care primeste finantare de la miliardarul George Soros va fi eliminata din Ungaria, a declarat vicepresedintele partidului Fidesz, aflat la putere, citat de Reuters.

Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros

Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic toate organizatiile non-guvernamentale legate de miliardarul George Soros, in contextul alegerii lui Donald Trump, a afirmat vicepresedintele partidului condus de premierul Viktor Orban, scrie Bloomberg.

Julian Assange il acuza pe George Soros de propaganda impotriva Rusiei

Controversatul jurnalist Julian Assange, editor-sef al Wikileaks, lanseaza o serie de acuzatii dure in ceea ce priveste scandalul Panama Papers. Julian Assange a avut o sesiune AMA ask me anything) pe reddit, unde a sustinut ca George Soros si USAID au finantat campanie media de diseminare a informatiilor despre Panama Papers, ca parte a unei [].

Romania primeste finantare de la Uniunea Europeana pentru continuarea a 11 proiecte

Romania primeste finantare din partea Uniunea Europeana UE) de peste 500 de milioane de euro pentru 11 proiecte din mai multe regiuni din tara, din domenii precum prevenirea dezastrelor naturale, alimentarea cu apa si managementul integrat al deseurilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )