Libnet.ro
UNICEF

20:15

Georgia acuza Rusia ca ii incalca suveranitatea. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Georgia acuza Rusia ca ii incalca suveranitatea. Care este motivul

Georgia a acuzat, luni, Rusia ca ii incalca suveranitatea prin amplasarea de marcaje in zona frontierei administrative ce desparte teritoriul controlat de autoritatile georgiene de regiunea separatista prorusa Osetia de Sud. continuă pe România Liberă

Regizorul filmului TED 2, pus la zid. Care este motivul si cum se apara regizorul

Regizorul filmului Ted 2, Seth MacFarlane, a fost blamat de mai multe voci pentru o scena in care protagonistii merg la un stand up comedy unde se fac glume in privinta atacului terorist de la redactia publicatiei franceze Charlie Hebdo. Regizorul peliculei a spus ca nu a facut filmul ca sa socheze audienta si nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, .

Procesul fostului nuntiu papal acuzat de PEDOFILIE, amanat. Care este motivul

Procesul fostului nuntiu papal Jozef Wesolowski, acuzat de comiterea unor abuzuri sexuale asupra unor minori, a fost amanat, dupa ce inculpatul a fost internat la o sectie de terapie intensiva cu doar cateva inainte sa se prezinte la un tribunal din Vatican .

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Psiholog Miruna Stanculescu: Care este diferenta a fi disponibila si a fi disperata

Voi incepe cu o precizare Am formulat titlul la feminin nu pentru ca doar femeile sunt preocupate de diferenta, ci doar pentru ca ele o exprima mai des. Contextul in care apare, de cele mai multe ori,.

Guvernul a amanat decizia privind salariile demnitarilor. Care este noul termen pentru aplicarea ordonantei

Guvernul nu va reveni, in sedinta de miercuri, asupra ordonantei prin care s-au marit salariile demnitarilor, ministrul Muncii, Rovana Plumb, afirmand ca aceasta decizie va fi amanata cu o saptamana.

Care este greseala pe care Firea crede ca Ponta nu trebuie sa o faca

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, luni, ca liderii social-democrati nu au fost informatii cu privire la vreo intentie a lui Victor Ponta de a demisiona din functia de prim-ministru, fapt care ar fi o greseala din partea premierului.

Care este greseala pe care Firea crede ca Ponta NU trebuie sa o faca

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, luni, ca liderii social-democrati nu au fost informatii cu privire la vreo intentie a lui Victor Ponta de a demisiona din functia de prim-ministru, fapt care ar fi o greseala din partea premierului.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Care este rata de promovare dupa contestatii

UPDATE - Ministrul Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu, a anuntat ca rata de promovare a Bacalaureatului, dupa rezolvarea contestatiilor, este de 67,9%. Potrivit ministrului, in urma contestatiilor s-a inregistrat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )