Libnet.ro
UNICEF

09:45

Germani, Franta si Italia vor un rol mai mare pentru Bruxelles in stoparea achizitiilor companiilor strategice europene din partea Chinei

Adevărul Adevărul,
Germani, Franta si Italia vor un rol mai mare pentru Bruxelles in stoparea achizitiilor companiilor strategice europene din partea Chinei

Germani, Franta si Italia vor ca Bruxelles-ul sa joace un rol mai mare in protejarea companiilor strategice europene fata de ceea ce ei considera a fi achizitii motivate politic din partea Chinei, informeaza Politico. continuă pe Adevărul

Germania, Franta si Italia vor un rol mai mare pentru Bruxelles in stoparea achizitiilor companiilor strategice europene din partea Chinei

Germania, Franta si Italia vor ca Bruxelles-ul sa joace un rol mai mare in protejarea companiilor strategice europene fata de ceea ce ei considera a fi achizitii motivate politic din partea Chinei, informeaza Politico.

Franta si Germania vor propune noi taxe pentru gigantii din domeniul Internetului

Franta si Germania vor face, la mijlocul lunii septembrie, o noua propunere Uniunii Europene cu privire la taxarea gigantilor din domeniul Internetului, pentru ca aceste companii sa-si aduca o contributie corecta la finantele publice din tarile unde isi genereaza veniturile, a anuntat duminica ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, informeaza AFP.

China creeaza cea mai mare companie de energie din lume

Guvernul presedintelui Xi Jinping a aprobat miercuri fuziunea grupului Shenhua Group Corp. , cel mai mare miner de carbune din China, cu China Guodian Corp. , printre cele mai mari generatoare de energie, contolat de comisia de stat pentru supravegherea si administrarea activelor.

Numar record de inscrieri la cel mai mare concurs de start-up-uri din sectorul energetic

Peste 100 de start-up-uri si-au manifestat interesul pentru a participa la PowerUp! By InnoEnergy cea mai mare competitie din Europa Centrala pentru start-up-uri care dezvolta solutii din sectorul energetic. Conditiile de inscriere la acest.

Liviu Dragnea despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de modificare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa asteptam, sa avem dezbateri. De ce atata patim

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ca partea ce a produs mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ. Totodata, Liviu Dragnea le-a transmis protestatarilor sa astepte, pentru a putea exista dezbateri asezate, pentru ca in momentul de fata pana si simpla propunere genereaza atacuri si critici.

Decalajul dintre pensiile primite de femei si barbati este de aproape 10 ori mai mare decat la salarii

Decalajul dintre pensiile primite de femei si barbati este de aproape 10 ori mai mare decat decalajul salarial in Romania, sustine Andreea Paul, presedinte al INACO - Initiativa pentru Competitivitate, conform unui comunicat de presa.

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri.

E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Gelu Diaconu, a afirmat ca cea mai mare minciuna declarata public de un om politic o reprezinta negarea oricarei legaturi cu firma Tel Drum din partea liderului PSD, Liviu Dragnea.

VIDEO Satul mai mare decat Bucurestiul si cu hotarele prin nori

Cel mai mare sat din Romania are vatra asezata la altitudinea de 1. 000 de metri, dar hotarele lui ajung si pe varfuri inalte de peste 2. 200 de metri. De curand, locuitorilor satului cu o suprafata de peste 310 de km patrati le-a fost inchinat si un film.

Houston, cel mai mare oras din Texas, acoperit de ploile aduse de Harvey

Furtuna Harvey, care a ucis cel putin doua persoane, ineca duminica sub ploi Texasul, inclusiv Houstonul, cel mai mare oras din Texas, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )