Libnet.ro
UNICEF

18:15

Germania: perchezitii la doi suspecti de legaturi cu gruparea Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
Germania: perchezitii la doi suspecti de legaturi cu gruparea Statul Islamic

Politia germana a efectuat duminica in regiunea Mainz din vestul Germaniei mai multe perchezitii in locuintele a doi suspecti de legaturi cu gruparea Statul Islamic. Acestia ar fi participat la razboiul civil din Siria ca membri ai unei organizatii teroriste straine, a declarat federal german care a confirmat perchezitiile, fara a specifica insa numele organizatii teroriste in cauza, potrivit AFP, citata de HotNews. continuă pe România Liberă

Perchezitii in vestul Germaniei, la locuintele a doi barbati suspectati de legaturi cu Statul Islamic

Politia germana efectuate duminica in regiunea Mainz din vestul Germaniei perchezitii in locuintele a doi suspecti de legaturi cu gruparea Statul Islamic. Cei doi suspecti ar fi participat la razboiul civil din Siria ca membri ai unei organizatii teroriste straine, a declarat federal german care a confirmat perchezitiile, fara a specifica insa numele organizatii teroriste in cauza, potrivit AFP.

Politia germana a arestat doi barbati suspectati de legaturi cu Statul Islamic

Doi algerieni suspectati de legaturi cu reteaua terorista Statul Islamic au fost arestati joi in cursul unor perchezitii efectuate la Berlin si in alte doua regiuni ale Germaniei, in timp ce alti doi suspecti sunt cautati de politie, transmite AFP online.

Jihadistii de rang inalt din Statul Islamic fug in Libia din calea bombardamentelor

O serie de comandanti de rang inalt din cadrul gruparii Statul Islamic SI) s-au mutat, in ultimle luni, din Irak in Libia, afirma un oficial de rang inalt din cadrul serviciilor libiene de informatii.

Un militar rus a fost ucis in Siria de un obuz tras de Statul Islamic

Un consilier militar rus a fost ucis luni in Siria de un obuz tras de jihadistii organizatiei Statul Islamic, a anuntat miercuri seara Ministerul rus al Apararii, citat de agentia Ria Novosti.

Un militar rus a fost ucis in Siria de un obuz tras de gruparea Stat Islamic

Un consilier militar rus a fost ucis in Siria de un obuz tras de jihadistii organizatiei Stat Islamic.

Cati combatanti mai are Statul Islamic in Irak si Siria

Numarul combatantilor gruparii Stat Islamic SI) din Irak si Siria a scazut, potrivit unei evaluari a serviciilor de informatii americane, relateaza joi DPA, citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )