Libnet.ro
UNICEF

22:00

Germania vrea sa ia o decizie radicala! Vor fi afectati mai multi conducatori auto

Antena3 Antena3,
Germania vrea sa ia o decizie radicala! Vor fi afectati mai multi conducatori auto

Tribunalul administrativ din Stuttgart, capitala landului german Baden-Wurttemberg, a admis, vineri, o solicitare a organizatiei ecologice Deutsche Umwelthilfe in sensul impunerii de interdictii vehiculelor. continuă pe Antena3

Elena Gheorghe, decizie radicala inainte de ziua ei de nastere

Elena Gheorghe a luat o decizie radicala inainte de ziua ei de nastere. Pentru ca iubeste la nebunie sa-si vopseasca parul rosu, vedeta a avut grija sa arate impecabil in ziua aniversarii ei.

Prima reactie a Patriarhului Daniel, in urma scandalurilor sexuale in care au fost implicati mai multi preoti: Cu multa durere in suflet, cerem iertare credinciosilor

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Parinte Daniel, a reactionat tardiv la scandalurile sexuale in care au fost implicati mai multi preoti, cerand iertare tuturor credinciosilor cu multa durere in suflet.

VIDEO. Relatiile dintre Republica Moldova si Rusia se deterioreaza. Mai multi cetateni rusi au fost opriti sa ajunga in Transnistria. Cum a reactionat liderul de la Chisinau

Mai multi cetateni rusi, inclusiv artisti si un parlamentar, au fost opriti, joi, sa intre in Republica Moldova, situatie care a atras critici vehemente din partea presedintelui proru Igor Dodon si a vicepremierului Rusiei, Dmitri Rogozin, care a catalogat situatia drept rusinoasa.

Decizie radicala luata de Djokovic

Fostul lider mondial Novak Djokovic a anuntat ca nu va mai participa la niciun turneu in acest an din cauza unei accidentari.

Tenis: decizie radicala a sarbului Novak Djokovici

Novak Djokovici a anuntat astazi ca renunta la a mai juca tenis in acest sezon, pentru a-si rezolva complet problemele medicale.

Efectul Despacito! Ce vor sa faca tot mai multi oameni dupa ce asculta melodia - VIDEO

Piesa Despacito a devenit cea mai ascultata melodie la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit adevarul. ro. Dupa ce piesa a beneficiat de un remix in limba engleza, la care a.

Patriarhul Daniel cere iertare credinciosilor, dupa seria de scandaluri sexuale in care au fost implicati mai multi preoti

Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Daniel, a cerut iertare credinciosilor pentru tulburarea produsa de acuzatiile aduse public unor clerici privind anumite abateri de la morala crestina, dupa seria de scandaluri sexuale in care au fost implicati cativa preoti, cele mai cunoscute cazuri fiind episcopul Husilor si Cristian Pomohaci.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )