Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gestul socant facut de o cantareata de muzica populara din Romania. Ce a postat pe Facebook

Antena3 Antena3,
Gestul socant facut de o cantareata de muzica populara din Romania. Ce a postat pe Facebook

Scandal urias in judetul Gorj. Interpreta de muzica populara Raluca Sandu o acuza public pe reteaua de socializare Facebook pe Vergina Mogosan, directoare a Scolii Generale Glogova, ca de patru ani ar avea o. continuă pe Antena3

VIDEO Cantareata de muzica populara Lucretia Ciobanu a murit/ Fisa biografica

In ziua de 30 septembrie 2015, a decedat cantareata de muzica populara Lucretia Ciobanu, informeaza realizatorul de emisiuni TV Iuliana Tudor, pe pagina sa de socializare. 'S-a stins din viata Doamna Muntilor, Lucretia Ciobanu! Ramas bun!' - scrie Iuliana Tudor, potrivit Agerpres.

EXCLUSIV. Sefa Asociatiei Magistratilor din Romania, mai presus de Codul Deontologic si Legea CSM?

Gabriela Baltag, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, aflata in procedura de sanctionare deontologica la Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a atacat-o pe presedinta inaltei Curti, Livia Stanciu, vrea anularea unor prevederi ale Codului Deontologic si ale Legii CSM ca sa scape de o eventuala pedepsire.

Gest socant al unei mame din Romania. Si-a oferit copilul la mica publicitate

Caz cutremurator in satul Dumeni din judetul Botosani. O femeie, aflata intr-o situatie disperata, socheaza prin gestul ei. De teama sa nu ajunga pe strazi cu cei trei copii ai ei, a decis sa caute o.

Performanta in alpinism. Un adolescent din Romania a cucerit 15 varfuri din Carpati

Stefan Ider, elev la Liceul Pedagogic din Focsani, a reusit performante uluitoare in alpinism, sport pe care-l practica de doar doi ani. Primul traseu pe care l-am facut a fost iarna trecuta, pe Varful Omu,.

Ce modele Volkswagen din Romania au softul-problema. Peste 100.000 de romani sunt asteptati la service

In Romania au fost inmatriculate aproximativ 130 de mii de masini Volkswagen, echipate cu softul care pacaleste testul de poluare. Grupul Volkswagen a anuntat ca ii va invita pe romani in service.

Aditivi alimentari din belsug. Cel mai cunsumat produs din Romania te poate imbolnavi

Pe langa faptul ca ingrasa, painea noastra cea de toate zilele este si foarte nesanatoasa, scrie libertatea. ro. Pentru ca nici un producator din Romania nu mai respecta reteta traditionala, iar.

Mesaj aspru pentru toti politicienii, pe o sosea intens circulata din Romania

Oamenii din comuna Taga, judetul Cluj, s-au saturat de promisiunile desarte ale politicienilor si le transmit un mesaj clar. Acesta e afisat chiar la intrarea in comuna si se refera la starea deplorabila.

Ce spune ambasadorul Marii Britanii despre infrastructura din Romania

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, sustine ca in Romania este nevoie de investitii in infrastructura si ca din punctul sau de vedere acest domeniu reprezinta una dintre provocarile pe care Romania trebuie sa le depaseasca.

Anunt important despre salariatii si pensionarii din Romania. Nu s-a mai intamplat de trei ani

Romania are, in prezent, 6. 000 de angajati si 5. 162 de pensionari, fiind pentru prima data, in ultimii trei ani, cand numarul celor care lucreaza cu contracte individuale de munca il depaseste pe.

Anuntul important al ministrului Muncii care vizeaza toate familiile defavorizate din Romania

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, sustine ca, incepand cu data de 1 ianuarie 2016, un numar de 111. 000 de copii din familiile defavorizate, cu varste cuprinse intre trei si sase ani, ar putea primi un tichet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )