Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnari de situatie incredibile in cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca este audiat din nou

Antena3 Antena3,
Rasturnari de situatie incredibile in cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca este audiat din nou

Gheorghe Dinca este audiat chiar acum de politisti la sediul IGPR. Sunt rasturnari de situatie incredibile in cazul crimelor de la Caracal. Dupacinci luni in care a stat sub nasul anchetatorilor. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Gheorghe Dinca a avut un complice. DIICOT a retinut un violator al Luizei Melencu(VIDEO)

Gheorghe Dinca a avut un complice care a fost retinut de procurorii DIICOT pentru ca a violat-o pe Luiza Melencu, a anuntat, miercuri, procurorul sef adjunct al DIICOT Giorgiana Hosu. Este vorba despre un.

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dinca. Comunicat oficial DIICOT

DIICOT face declaratii incredibile! Comunicatul oficial al institutiei a rasturnat cazul care a curprins o tara intreaga. Exista un complice! in acest moment, nu exista niciun indiciu din care sa rezulte paticiparea sa la savarsirea celorlalte infractiuni. Inculpatul va fi prezentat judecatei. Oamenii legii nu au ignorat nimic si au verificat toate variantele de lucru.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o pe Luiza Melencu impreuna cu un complice

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a declarat, miercuri, la DIICOT ca impreuna cu Stefan Risipiceanu, vecinul sau, a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta care a disparut in.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Barbatul care a violat-o pe Luiza Melencu dupa ce aceasta a fost rapita de Gheorghe Dinca, retinut

DIICOT a anuntat marti ca a retinut un complice al presupusului criminal Gheorghe Dinca. Stefan Risipiceanu in varsta de 46 de ani este acuzat ca impreuna cu Dinca a violat-o pe Luiza.

Risipiceanu Stefan, complicele lui Gheorghe Dinca, invitat la Antena 1, dupa viol. Ce a declarat atunci

Imagini incredibile cu violatorul Luizei Melencu au fost difuzate imediat dupa fapta teribila pe care a comis-o acesta alaturi de Dinca. Inculpatul a fost invitat la Acces Direct la scut timp dupa ce cazul Caracal a cuprins o tara intreaga. Risipiceanu Stefan, complicele lui Dinca, invitat la Acees Direct Complicele lui Dinca, anuntat astazi de .

Cazul Caracal. Ce a facut familia Alexandrei Macesanu, la patru luni de la disparitia tinerei. Lovitura grea pentru Gheorghe Dinca si fiica lui

Alexandru Cumpanasu continua sa se implice in cazul Caracal, asa cum a promis dupa ce a pierdut rusinos in primul tur al alegerilor prezidentiale. Acesta a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Gheorghe Dinca si al fiicei lui, iar Parchetul General l-ar fi anutat ca a trimis plangerea catre DIICOT. Cazul .

Cazul Caracal ia amploare: ce au descoperit procurorii in casa lui Gheorghe Dinca

Antena 3 a prezentat in exclusivitate noi informatii in cazul presupusului complice al lui Gheorghe Dinca. Procurorii sustin ca in casa lui Gheorghe Dinca au fost gasite probe biologice impotriva lui.

Ce pedeapsa ar putea primi Gheorghe Dinca, dupa crimele odioase de la Caracal. Legea din Romania e prea blanda

Gheorghe Dinca a recunoscut astazi, 28 noiembrie, ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. Dupa cinci luni de minciuni, criminalul a povestit firul tragediei. Ce pedeapsa ar putea sa primeasca acesta? Ce pedeapsa ar putea primi Dinca? Principalul suspect in cazul Caracal si-a schimbat total declaratiile in fata anchetatorilor. Gheorghe Dinca a recunoscut, la audierile .

Gheorghe Dinca, audiat in legatura cu dezvaluirile privind Cazul Caracal

Gheorghe Dinca este audiat, joi, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), pentru a da noi detalii despre cazul Caracal, in care sunt investigate disparitiile Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, au precizat pentru Mediafax surse din Politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )