Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gheorghe Dinca si-ar fi violat propria fiica. Detalii halucinante despre criminalul din Caracal

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca si-ar fi violat propria fiica. Detalii halucinante despre criminalul din Caracal

Jurnalista Evghenia Kironaki, reporter in premiera,a reusit sa vorbeasca cu cuscrul lui Gheorghe Dinca. Individul a crezut ca Evghenia este o tanara pe care ar putea sa o racoleze pentru a o . continuă pe Antena3

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata. Ovidiu Popescu a sustinut, in fata judecatorilor, ca nu a intrat in curtea principalului.

Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca. Amandoi au facut asta

Olandezul Johannes Visscher, suspectat ca a ucis-o pe Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, si Gheorghe Dinca, suspectat ca le-ar fi ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au ceva in comun. Care este legatura dintre strain si criminalul din Caracal? Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca Johannes Visscher47 de ani), zis Joop, .

Procurorul care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca, la sediul iCCJ . Cristian Ovidiu Popescu contesta suspendarea din magistratura

Procurorul de la Caracal, care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata, contesta suspendarea din magistratura. Ovidiu Popescu considera ca decizia Inspectiei Judiciare este nedreapta.

Tragedia Caracal. Ce a povestit Gheorghe Dinca in celula: Ba, baieti...!

Gheorghe Dinca, inculpatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-a confensat in arest colegilor de celula. Jurnalistul de investigatie Ovidiu Zara a prezentat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )