Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gheorghe Dinca, suspect intr-o alta crima! Asemanare mare intre victima si cele doua fete omorate

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, suspect intr-o alta crima! Asemanare mare intre victima si cele doua fete omorate

Gheorghe Dinca a fost audiat de catre anchetatori cu privire la o alta crima, produsa in urma cu patru ani, in Craiova. Este vorba de Alexandra Goghez, o tanara gasita moarta, in Parcul Nicola. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca va fi dus din nou acasa, unde se fac alte cercetari criminalistice Cautarile au fost reluate pe lacul din apropiere

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, este dus din nou duminica la casa in care se presupune ca a avut loc crima, urmand sa fie facute noi cercetari. Totodata, pentru a doua zi consecutiv, au fost reluate cautarile pe lac, transmite Mediafax.

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

Crima de la Caracal. Cate fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dinca. Rasturnare de situatie pentru politisti

Crima de la Caracal scoate la iveala detalii cutremuratoare despre criminalul Gheorghe Dinca. Barbatul de 65 de ani ar fi ucis de fapt patru fete, le-ar fi transat si descompus resturile cu acid de la bateriile de masina, apoi le-ar fi ingropat in curte. Gheorghe Dinca ar fi ucis de fapt patru fete Doua dintre .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca ar fi fost internat de opt ori la PSIHIATRIE: Ce diagnostic a primit(DOCUMENT)

Ies la iveala noi informatii despre Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a dezvaluit, luni, ca barbatul a fost internat la Psihiatrie de.

Vecinii rup tacerea despre Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal: Mai aducea fete, dar...

Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal, sustine ca este nevinovat. Vecinii il descriu pe suspect ca pe un om ascuns, cu un trecut tulbure. Popicu, asta era porecla.

Marturia cutremuratoare a criminalului Gheorghe Dinca, despre Luiza fata disparuta in luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Inainte de Alexandra Macesanu, o alta tanara pe nume Luiza Melencu i-a cazut victima criminalului Gheorghe Dinca. in urma audierilor care au avut loc, anchetatorii au descoperit ce s-a intamplat cu tanara disparuta in urma cu aproape patru luni. Luiza Melencu, o alta victima a criminalului din Caracal pe 14 aprilie 2019 este data in .

Detalii socante despre Gheorghe Dinca: Avea forta mare in maini. Uneori din curtea lui iesea un miros urat, de ars

Apar detalii socante despre Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra. Vecinii barbatului spun ca era ursuz si dificil si nu prea iesea din curte. Cu toate.

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )