Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gheorghe Falca: Comisia de la Venetia verifica modul in care guvernul Ponta a modificat Legea Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Falca: Comisia de la Venetia verifica modul in care guvernul Ponta a modificat Legea Educatiei

Comisia de la Venetia analizeaza cazul unic in istoria Europei prin care peste 90 de articole dintr-o lege - legea educatiei - au fost modificate printr-o ordonanta de urgenta a Guvernului, a anuntat presedintele PDL Arad, Gheorghe Falca, citat de Agerpres. Contactat de HotNews. ro, Falca a declarat ca sesizarea a fost depusa la Comisia de la Venetia de doua ONG-uri din Bucuresti si a explicat care este parcursul acestui demers. De acum incolo, astfel de OUG se pot da pe orice legi si atunci legiferarea nu o mai face Parlamentul, ci Guvernul, a continuat Gheorghe Falca. continuă pe Hotnews

Falca: Comisia de la Venetia va analiza cazul unic al Legii educatiei, modificata 90% prin ordonanta

Presedintele PDL Arad, Gheorghe Falca, sustine ca are informatii potrivit carora Comisia de la Venetia va analiza cazul unic in istoria Europei in care o lege - cea a Educatiei - este modificata 90 la suta prin ordonanta de urgenta, Comisia urmarind si lipsa de reactie a Avocatului Poporului.

Gheorghe Falca: Dreapta se dovedeste unita prin tandemul Iohannis - Predoiu

Presedintele PDL Arad, Gheorghe Falca spune ca dreapta se dovedeste unita prin tandemul Iohannis-Predoiu, acesta din urma fiind propunerea pentru postul de premier. Gheorghe Falca, primarul Aradului, a declarat, l.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4004 seconds )