Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Mencinicopschi spulbera mai multe mituri despre alimentatie: Untul si slanina nu ingrasa!

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Mencinicopschi spulbera mai multe mituri despre alimentatie: Untul si slanina nu ingrasa!

In prag de Craciun, silueta va avea suferit, caci mesele de sarbatori la romani sunt imbelsugate si contin preparate traditionale precum carnati, friptura de porc, caltabosi, toba si salata de boeuf. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a explicat, intr-un interviu, ca exista alimente care nu ingrasa, orecum untul sau slanina, ambele bogate in grasimi. continuă pe Adevărul

Complicele lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri naucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Stefan Risipiceanu le-a oferit anchetatorilor noi detalii, in cazul care a zdruncinat Romania din temelii, odata cu disparitia adolescentelor Luiza Melencu si a Alexandrei Macesanu. Vecinul care l-a ajutat pe criminalul din Caracal a fost arestat, cu cateva zile in urma, odata ce a debutat un nou scandal, in cadrul anchetei prin care procurorii incearca .

VREMEA. Ninge in mai multe zone din tara. ANM avertizeaza: Strat consistent de zapada si viscol in zona montana!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

VREMEA. Ninge si viscoleste in mai multe zone din tara. Meteorologii avertizeaza ca vremea se schimba dramatic in urmatoarele ore!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

Seceta in judetul Neamt! Mii de locuitori au fost lasati fara apa in mai multe orase si comune mari

Mai multe comune din judetul Neamt se confrunta cu o seceta severa din cauza lipsei precipitatiilor care a facut ca nivelul hidrostatic din puturi sa scada. Doua orase si cateva mari comune din Neamt sunt.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Cu cine se iubeste Brad Pitt, dupa despartirea de Angelina Jolie. Paparazzii i-au surprins de mai multe ori impreuna

Brad Pitt se afla in plin proces de divort cu Angelina Jolie si pare ca a trecut fara prea mari probleme peste despartirea de frumoasa diva. Starul american este banuit ca are o relatie cu actrita Alia Shawkat. in ultima vreme, cei doi au fost surprinsi de mai multe ori impreuna la diferite evenimente. Brad .

Mai multe asociatii cer premierului inlocuirea sefei interimare a Protectiei Consumatorului. Irina Ionescu ar fi cheltuit banii institutiei in scop personal

Mai multe asociatii implicate in sustinerea drepturilor si intereselor consumatorilor din Romania solicita premierului Ludovic Orban inlocuirea Mihaelei Irina Ionescu de la conducerea interimara a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), sustinand ca o persoana care a folosit banii publici ai institutiei in scop personal nu ar mai trebui sa ocupe o functie publica.

Europa, sub asaltul teroristilor. Mai multe persoane injunghiate in Olanda, in seara in care toti ochii erau indreptati catre crimele de pe Podul Londrei

Politia olandeza a anuntat ca mai multe persoane au fost injunghiate pe o strada din Haga, transmite Reuters preluata de g4media. ro. intr-un mesaj ulterior, politia din Haga a anuntat ca este pe.

Adevarul despre pastele italiene. Ce mancam de fapt de cele mai multe ori

Italia, cel mai mare consumator mondial de paste, nu poate renunta la graul din America de Nord care este utilizat pentru a produce spaghetti si macaroni, dupa ce vremea nefavorabila si insamantarile mici au.

VREMEA. Ninge in mai multe regiuni din tara. Zonele unde temperaturile scad sub zero grade

Alina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada urmatoare. Potrivit specialistului ANM, pe parcursul zilei vor fi ninsori in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )