Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gheorghe Piperea, dupa scandalul in care e implicat Mugur Isarescu: Individul trebuie sa demisioneze de urgenta

Antena3 Antena3,
Gheorghe Piperea, dupa scandalul in care e implicat Mugur Isarescu: Individul trebuie sa demisioneze de urgenta

Avocatul Gheorghe Piperea vine cu un raspuns acid la informatia ca CNSAS a sesizat Curtea de Apel Bucuresti pentru a se constata calitatea de colaborator al Securitatii comuniste a lui Mugur Isarescu. continuă pe Antena3

Gheorghe Piperea, povestea cutremuratoare a unui pacient mort de coronaviurus, cu rezultatul testului negativ

Avocatul Gheorghe Piperea a povestit, pe o retea sociala, cazul unui pacient cu dializa, care a decedat dupa ce a fost plimbat intre spitale, suspect de coronavirus in ciuda faptului ca rezultatul testului efectuat la Institutul Cantacuzino a fost negativ.

Ziare.com:Colegiul CNSAS cere Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca Mugur Isarescu a colaborat cu fosta Securitate

Potrivit jurnalistilor platformei online Ziare. com, colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a aprobat o nota prin care ii atesta lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, statutul de colaborator al fostei Securitati.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, acuzat ca a fost colaborator al Securitatii. Solicitare-soc facuta de CNSAS

Mugur Isarescu este acuzat de CNSAS ca a fost colaborator al fostei Securitati. Colegiul institutiei a aprobat, saptamana trecuta, nota in care ii este consemnata aceasta calitate.

CNSAS cere Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca seful BNR Mugur Isarescu a fost colaborator al Securitatii

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) cere Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca Mugur Isarescu, guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), a fost colaborator al.

Ziare.com: CNSAS cere instantei sa constate ca Mugur Isarescu a fost colaborator al Securitatii

Consiliul National Pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a stabilit intr-o nota de constatare ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este colaborator al fostei Securitati, scrie Ziare. com. Institutia va sesiza Curtea de Apel Bucuresti, pentru a confirma sau infirma verdictul.

Gheorghe Piperea: Decesele cauzate de cancer, de 30 de ori mai multe decat cele de coronavirus

Gheorghe Pipera spune ca numarul romanilor morti de cancer in primele luni ale anului s-a triplat in acest an. Piperea spune ca numarul deceselor provocate de cancer e de 30 de ori mai mare decat cel cauzate de coronavirus.

Dupa scandalul punerii sub acuzare a lui Trump, Pentagonul reia asistenta de 250 de milioane de dolari acordata Ucrainei

Pentagonul a anuntat joi ca a reluat asistenta militara de 250 de milioane de dolari acordata Ucrainei, subiect aflat in centrul unui scandal care a dus la o procedura de destituire a presedintelui Donald Trump, relateaza AFP citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )