Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gheorghe Roman, deputatul care a demisionat din PSD pentru a vota motiunea depusa de PNL: Atunci cand esti dintr-un judet care da presedintele Romaniei, nu poti sa nu tii cont de ce doresc romanii

B1 B1,
Gheorghe Roman, deputatul care a demisionat din PSD pentru a vota motiunea depusa de PNL: Atunci cand esti dintr-un judet care da presedintele Romaniei, nu poti sa nu tii cont de ce doresc romanii

Parlamentarul PSD din judetul Sibiu Gheorghe Roman a explicat la B1 TV de ce a hotarat sa paraseasca PSD si sa voteze vineri pentru motiunea initiata de PNL. Astfel, deputatul din Medias a spus ca trebuie. continuă pe B1

Gheorghe Roman, deputatul care a demisionat din PSD pentru a vota motiunea depusa de PNL: Atunci cand esti dintr-un judet care da presedintele Romaniei, nu poti sa nu tii cont de ce doresc romanii (VIDEO)

Parlamentarul PSD din judetul Sibiu Gheorghe Roman a explicat la B1 TV de ce a hotarat sa paraseasca PSD si sa voteze vineri pentru motiunea initiata de PNL. Astfel, deputatul din Medias a spus ca trebuie.

Un deputat PSD a demisionat din partid pentru a sustine motiunea PNL

Deputatul social-democrat Gheorghe Roman a anuntat, joi, pe pagina sa de Facebook, ca a demisionat din PSD si ca va sustine motiunea de cenzura initiata de PNL.

Deputatul sibian Gheorghe Roman a demisionat din PSD si va sustine motiunea de cenzura a liberalilor

Deputatul PSD de Sibiu Gheorghe Roman a anuntat joi la Medias ca a demisionat din Partidul Social Democrat si ca va sustine motiunea de cenzura depusa de PNL.

Primul parlamentar PSD care anunta ca voteaza motiunea de cenzura a PNL contra guvernului Ponta: deputatul Gheorghe Roman

PSD Sibiu a pierdut un deputat in urma demisiei de astazi a lui Gheorghe Roman, anunta ziarul local Turnul Sfatului, care scrie ca parlamentarul va demisiona din PSD si va vota vineri pentru caderea guvernului Ponta la motiunea de cenzura depusa de PNL.

Deputatul Gheorghe Roman demisioneaza din PSD: Votez motiunea de cenzura depusa de PNL

Deputatul Gheorghe Roman a anuntat, joi, ca demisioneaza din PSD si ca va vota motiunea de cenzura depusa de PNL, in care se arata ca Ponta ar fi vrut sa ajunga presedintele Romaniei prin sabotarea.

PSD si UNPR nu vor vota motiunea PNL: Din respect pentru Parlament vom fi prezenti. Cel care vrea sa te darame trebuie sa isi arate forta atunci, la urna de vot (VIDEO)

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat pentru B1 TV, ca PSD nu va vota vineri in Parlament la motiunea initiata de PNL. E treaba opozitiei sa isi aduce voturile ca sa treaca motiunea. Noi cei din PSD nu.

Primul parlamentar PSD care voteaza motiunea de cenzura a PNL

Deputatul PSD de Sibiu, Gheorghe Roman, a anuntat astazi ca a demisionat din partid si va vota maine motiunea de cenzura a PNL.

Directorul APIA Arad, Gheorghe Alda, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Seful APIA Arad, Gheorghe Alda, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, acesta a aprobat plati catre o societate.

Blaga: Ne bazam pe buna-cuviinta a unora din PSD si UNPR pentru sprijin la motiune

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, ieri, ca, uitandu-se la matematica parlamentara, ar spune ca nu sunt sanse foarte mari ca motiunea de cenzura sa treaca, dar, pe de alta parte, se bazeaza pe buna-credinta fata de propriul electorat a unora de la PSD si UNPR, potrivit surselor din presa.

Bomba cu ceas care poate distruge PSD

Parlamentul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta, iar premierul pare sa aiba emotii reduse si in privinta motiunii de cenzura a PNL. Analistii politici sustin, insa, ca atitudinea social-democratilor va polariza electoratul si poate duce la prabusirea electorala a PSD.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )