Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primul parlamentar PSD care anunta ca voteaza motiunea de cenzura a PNL contra guvernului Ponta: deputatul Gheorghe Roman

Hotnews Hotnews,
 Primul parlamentar PSD care anunta ca voteaza motiunea de cenzura a PNL contra guvernului Ponta: deputatul Gheorghe Roman

PSD Sibiu a pierdut un deputat in urma demisiei de astazi a lui Gheorghe Roman, anunta ziarul local Turnul Sfatului, care scrie ca parlamentarul va demisiona din PSD si va vota vineri pentru caderea guvernului Ponta la motiunea de cenzura depusa de PNL. continuă pe Hotnews

Primul parlamentar PSD care voteaza motiunea de cenzura a PNL

Deputatul PSD de Sibiu, Gheorghe Roman, a anuntat astazi ca a demisionat din partid si va vota maine motiunea de cenzura a PNL.

Marian Avram, deputat PSD de Tulcea, anunta ca voteaza motiunea de cenzura: Consider ca dreptul la vot este indispensabil intr-o democratie veritabila

Deputatul PSD Marian Avram de Tulcea a anuntat ca voteaza motiunea de cenzura. Este al doilea social-democrat care a facut acest anunt cu o zi inainte de motiunea de cenzura, dupa deputatul Gheorghe Roman, care a anuntat si ca va demisiona din PSD.

Remus Cernea anunta ca va vota motiunea de cenzura pe tema votului in diaspora

Deputatul independent Remus Cernea a anuntat joi ca va vota motiunea de cenzura depusa de PNl la adresa Guvernului Ponta privind organizarea votului in diaspora la alegerile prezidentiale din 2014. Intr-o postare pe Facebook, Cernea mai precizeaza ca votul sau este si un vot de blam fata de atitudinea refractara a PNL privind reforma electorala si propunerile societatii civile pentru a avea o reala competitie la alegerile de anul viitor.

Ludovic Orban explica de ce PSD si UNPR nu voteaza motiunea de cenzura

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca decizia PSD si UNPR de a nu vota la motiunea de cenzura semnaleaza faptul ca premierul Victor Ponta nu mai are incredere in parlamentarii din arcul guvernamental.

PSD a anuntat ca NU voteaza motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Parlamentarii PSD vor fi prezenti, vineri, la motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului, dar nu vor vota, a anuntat presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb.

Parlamentarii PSD nu vor vota la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Parlamentarii PSD vor fi prezenti, vineri, la motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului, dar nu vor vota, fiind treaba opozitiei sa obtina voturile necesare, a anuntat presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb.

Deputatul sibian Gheorghe Roman a demisionat din PSD si va sustine motiunea de cenzura a liberalilor

Deputatul PSD de Sibiu Gheorghe Roman a anuntat joi la Medias ca a demisionat din Partidul Social Democrat si ca va sustine motiunea de cenzura depusa de PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )