Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ghinion in VINEREA MARE pentru 19 turisti: Au fost BLOCATI in roata mare din Salina Turda (VIDEO)

B1 B1,
Ghinion in VINEREA MARE pentru 19 turisti: Au fost BLOCATI in roata mare din Salina Turda (VIDEO)

UPDATE Turistii blocati in roata mare a Salinei Turda au fost coborati in siguranta dupa aproximativ o ora. Nimeni nu a fost ranit in urma incidentului. De asemenea, reprezentantii ISU Cluj au. continuă pe B1

Rugaciunea ce trebuie rostita in Vinerea Mare pentru sanatate si noroc

Rugaciunea ce trebuie rostita in Vinerea Mare pentru sanatate si noroc. RUGACIUNE VINEREA MARE Tu, Iubirea mea crucificata, blandul meu Isus, tu care, pentru a obtine pentru mine o.

PASTE 2018. Ce se face in Vinerea Mare pentru a avea sanatate si noroc

in Vinerea Mare, numita si Vinerea Neagra, cea mai trista dintre tristele zile ale patimirii Domnului, rememoram aducerea la judecata, batjocorirea, schingiuirea, rastignirea, moartea.

Vinerea Mare. Cand e de fapt Vinerea Mare

VINEREA MARE sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantuitorul lumii, Iisus Hristos.

Vinerea Mare: Obiceiuri si traditii in aceasta zi. Ce nu ai voie sa faci astazi

Vinerea Mare sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantuitorul lumii,.

Vinerea Mare: Obiceiuri si traditii in aceasta zi. Ce nu ai voie sa faci

Vinerea Mare sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantuitorul lumii,.

Vinerea Mare si Denia Prohodului Domnului: Ce se face si ce nu pentru a-ti merge bine. Rugaciunea vindecatoare

Vinerea Mare mai este cunoscuta si ca Vinerea Neagra sau Vinerea Patimilor si este ziua in care Iisus Hristos a fost rastignit pe cruce. InVinerea Marese face pomenire de sfintele, mantuitoarele si.

Superstitii si obiceiuri in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa faci in aceasta zi

Vinerea Mare, numita siVinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati. Este ziua in care a fost rastignit pe cruce Fiul lui Dumnezeu si a fost pus i.

in Vinerea Mare, femeile nu au voie sa-si tunda parul. E mare pacat!

Traditia spune ca in Vinerea Mare, nimeni nu are voie sa munceasca pentru ca altfel nimic nu ii va iesi cum trebuie. Cine nu a apucat sa vopseasca ouale in Joia Mare, o va face .

Vinerea Mare si Denia Prohodului Domnului: Ce nu se face in aceasta zi

Vinerea Mare mai este cunoscuta si ca Vinerea Neagra sau Vinerea Patimilor si este ziua in care Iisus Hristos a fost rastignit pe cruce. in aceasta zi, Mantuitorul a fost biciuit, scuipat si rastignit pe.

Procesiune pe strazile Buzaului, in Vinerea Mare. Credinciosii sunt asteptati la Denia Prohodului Domnului

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ultima zi de vineri inaintea Pastelui, fiind ziua in care a patimit si a fost rastignit Iisus Hristos. Ca in fiecare an, in Vinerea Mare, credinciosii refac Drumul Crucii. La Buzau, pe strazile orasului, maine seara va avea loc Denia Prohodului Domnului si procesiunea cu Sfantul Epitaf.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )