Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gica Hagi, despre Eugenie Bouchard: Poate se duce sa prezinte moda

Adevărul Adevărul,
Gica Hagi, despre Eugenie Bouchard: Poate se duce sa prezinte moda

Partida din Fed Cup dintre Canada si Romania, contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale I, se va disputa sambata si duminica la Montreal. Fostul capitan al nationalei de fotbal, Gheorghe Hagi, a comentat si el evenimentul. continuă pe Adevărul

Hagi, despre partida Romania-Canada de la Fed Cup: Canadiencele sunt bune. Poate se duce fata aia frumoasa sa prezinte moda ca sa lipseasca la meciul asta

Gheorghe Hagi a declarat in gluma, vineri, intr-o conferinta de presa, ca spera ca tenismena canadiana Eugenie Bouchard sa se duca sa prezinte o colectie de haine si nu sa joace la intalnirea cu.

Fed Cup: Eugenie Bouchard joaca impotriva Romaniei cu gandul la Rio

Eugenie Bouchard s-a decis in ultimul moment sa participe la meciul contra Romaniei din barajul de calificare in Grupa Mondiala a Fed Cup.

FOTO. Eugenie Bouchard si sora sa geamana, legatura cu familia regala britanica

Eugenie Bouchard, jucatoarea numarul 1 a Canadei, care va infrunta Romania in meciul de Fed Cup de la Montreal, ascunde o personalitate complexa, dincolo de terenul de tenis.

Gica Hagi a dezvaluit ce-i place si ce incearca sa copieze de la Pep Guardiola

Gheorghe Hagi si Josep Guardiola au fost colegi timp de doua sezoane la FC Barcelona, intre 1994 si 1996, ulterior ramanand foarte buni prieteni.

Gorghiu, despre Guvernul Ponta: Poate sa construiasca autostrazi, doar daca lumea inchide ochii la coruptie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a postat, marti, pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care transmite ca Guvernul Ponta poate sa construiasca autostrazi cu conditia ca toata lumea sa inchida ochii la coruptie si la cateva zerouri in plus la nota de plata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )