Libnet.ro
UNICEF

08:30

Hagi, despre partida Romania-Canada de la Fed Cup: Canadiencele sunt bune. Poate se duce fata aia frumoasa sa prezinte moda ca sa lipseasca la meciul asta

B1 B1,
Hagi, despre partida Romania-Canada de la Fed Cup: Canadiencele sunt bune. Poate se duce fata aia frumoasa sa prezinte moda ca sa lipseasca la meciul asta

Gheorghe Hagi a declarat in gluma, vineri, intr-o conferinta de presa, ca spera ca tenismena canadiana Eugenie Bouchard sa se duca sa prezinte o colectie de haine si nu sa joace la intalnirea cu. continuă pe B1

Begu - Abanda si Bouchard - Dulgheru, sambata, in prima zi a intalnirii Canada - Romania din Fed Cup

Irina Begu o va intalni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca in companiei Eugeniei Bouchard, sambata, in prima zi a intalnirii Canada - Romania, din Fed Cup.

Gica Hagi, despre Eugenie Bouchard: Poate se duce sa prezinte moda

Partida din Fed Cup dintre Canada si Romania, contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale I, se va disputa sambata si duminica la Montreal. Fostul capitan al nationalei de fotbal, Gheorghe Hagi, a comentat si el evenimentul.

Fed Cup, Canada-Romania: Programul meciurilor (LIVE sambata si duminica de la 20:00)

Vineri s-au stabilit meciurile primei zile la partida de Fed Cup dintre Canada si Romania, meci care este gazduit de Montreal si care conteaza pentru barajul Grupei Mondiale.

FED Cup Romania - Canada/ Una dintre jucatoarele de FED Cup din echipa Canadei are parinti romani

Partida de FED Cup Romania - Canada se va disputa sambata si duminica, la Montreal, iar meciurile vor incepe la ora 20. 00 si vor fi transmise de Dolce Sport.

Fed Cup, Canada-Romania: Impresiile fetelor despre suprafata de joc

Jucatoareale Irina Begu si Alexandra Dulgheru au luat primele contacte cu suprafata de joc pe care se vor disputa partidele din cadrul meciului Canada-Romania din barajul pentru Grupa Mondiala a Fed Cup si nu se arata prea multumite de aceasta.

Genie Bouchard se razgandeste, va juca impotriva Romaniei in Fed Cup. Cum se schimba dinamica meciului dintre Canada si Romania

Pana la urma, locul lasat liber de canadieni a fost cu folos. Eliminata la Charleston inca de la primul meci si in criza de forma, Eugenie Bouchard a decis pana la urma ca o prezenta in Fed Cup ar ajuta-o, astfel incat si-a schimbat planurile si a acceptat sa joace pentru nationala Canadei contra Romaniei, din weekendul urmator.

Fed Cup: Irina Begu asteapta sustinerea romanilor din Canada

Irina Begu, lidera echipei de Fed Cup a Romaniei la intalnirea de baraj cu Canada, a declarat ca asteapta o prezenta numeroasa din partea suporterilor romani, chiar daca meciul se disputa la mii de kilometri departare de casa.

Rafael Nadal a salvat cariera unei jucatoare din echipa de FED Cup a Romaniei

Dubla campioana in WTA, la Varsovia, in 2009 si 2010, Alexandra Dulgheru va reprezenta Romania in barajul de Fed Cup din Canada.

Echipa de Fed Cup a Romaniei s-a reunit la Montreal pentru intalnirea cu Canada

Echipa de Fed Cup a Romaniei s-a reunit la Montreal, unde va disputa la sfarsitul acestei saptamani barajul cu Canada, pentru calificarea in Grupa Mondiala, informeaza Mediafax. Jucatoarele romane vor.

Echipa de Fed Cup a Romaniei este avantajata de suprafata de joc din Canada

Echipa de Fed Cup a Romaniei este formata din jucatoare cu rezultate bune pe suprafata de hard, iar capitanul nejucator Alina Tecsor a spus ca romancele vor fi avantajate din acest punct de vedere.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )