Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gica Popescu, eliberat din inchisoare, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

România Liberă România Liberă,
Gica Popescu, eliberat din inchisoare, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare, miercuri, ca sa participe la inmormantarea tatalui sau, a decis Comisia Penitenciarului Rahova, conform Gsp. ro. continuă pe România Liberă

Gica Popescu, eliberat din inchisoare: Acesta a primit permisiunea de a merge la inmormantarea tatalui sau

Comisia Penitenciarului Rahova a decis marti seara sa accepte eliberarea lui Gica Popescu pentru a merge la Calafat, acolo unde va avea loc joi inmormantarea tatalui sau, informeaza gsp. ro. Fostul fotbalist.

Gica Popescu cere sa iasa din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a cerut, marti, Penitenciarului Rahova, permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau .

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare pentru a participa la funerariile tatalui sau

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, care a decedat azi. El ar putea obtine o permisie dupa ce va depune la Penitenciarul Rahova, unde este inchis, o cerere.

Gigi Becali, eliberat din penitenciar pentru 24 de ore. Primele declaratii ale omului de afaceri

Patronul clubului Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba cu o permisie de 24 de ore.

Gica Popescu va afla maine daca poate merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va afla maine daca poate merge la inmormantarea tatalui sau. Popescu a depus la conducerea penitenciarului Rahova o cerere de eliberare pentru o zi. Constantin Popescu a murit noaptea trecuta, din.

FOTO Gica Popescu va fi eliberat. Ce conditii trebuie sa respecte la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Comisia Penitenciarului Rahova a decis sa accepte solicitarea de eliberarea a lui Gica Popescu pentru ca acesta sa poata participa la funeraliile tatalui sau.

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu ar putea obtine o permisie pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, asta dupa ce Comisia de individualizare a pedepselor Penitenciarului Rahova va analiza o cerere depusa in acest sens.

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu, pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu ca sa participe la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

Tatal lui Gica Popescu a murit de suparare. Vezi ce spune medicul sau de familie

Gica Popescu a primit cea mai grea lovitura a vietii sale. Constantin Popescu, tatal lui, a murit in urma unui infarct, marti dimineata, la varsta de 71 de ani. Gica Popescu va afla maine daca poate merge la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )