Libnet.ro
UNICEF

05:30

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu ca sa participe la inmormantarea tatalui sau

Adevărul Adevărul,
FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu ca sa participe la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala. continuă pe Adevărul

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu, pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

FOTO Gica Popescu va fi eliberat. Ce conditii trebuie sa respecte la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Comisia Penitenciarului Rahova a decis sa accepte solicitarea de eliberarea a lui Gica Popescu pentru ca acesta sa poata participa la funeraliile tatalui sau.

Gigi Becali: Daca iese Victor Ponta presedinte, a treia zi voi fi eliberat si eu si Gica Popescu

Gigi Becali, eliberat luni pentru 24 de ore din Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste o condamnare de trei ani si sase luni de inchisoare, a declarat ca daca Victor Ponta va iesi presedinte va fi gratiat si el si Giga Popescu, potrivit GSP. ro.

Gica Popescu, eliberat din inchisoare, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare, miercuri, ca sa participe la inmormantarea tatalui sau, a decis Comisia Penitenciarului Rahova, conform Gsp. ro.

Gica Popescu, eliberat din inchisoare: Acesta a primit permisiunea de a merge la inmormantarea tatalui sau

Comisia Penitenciarului Rahova a decis marti seara sa accepte eliberarea lui Gica Popescu pentru a merge la Calafat, acolo unde va avea loc joi inmormantarea tatalui sau, informeaza gsp. ro. Fostul fotbalist.

Gica Popescu va afla maine daca poate merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va afla maine daca poate merge la inmormantarea tatalui sau. Popescu a depus la conducerea penitenciarului Rahova o cerere de eliberare pentru o zi. Constantin Popescu a murit noaptea trecuta, din.

Gica Popescu cere sa iasa din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a cerut, marti, Penitenciarului Rahova, permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau .

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu ar putea obtine o permisie pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, asta dupa ce Comisia de individualizare a pedepselor Penitenciarului Rahova va analiza o cerere depusa in acest sens.

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare pentru a participa la funerariile tatalui sau

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, care a decedat azi. El ar putea obtine o permisie dupa ce va depune la Penitenciarul Rahova, unde este inchis, o cerere.

Tatal lui Gica Popescu a murit de suparare. Vezi ce spune medicul sau de familie

Gica Popescu a primit cea mai grea lovitura a vietii sale. Constantin Popescu, tatal lui, a murit in urma unui infarct, marti dimineata, la varsta de 71 de ani. Gica Popescu va afla maine daca poate merge la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )