Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gigantul american eBay, victima unui atac cibernetic. Utilizatorii, indemnati sa-si schimbe parolele

Antena3 Antena3,
Gigantul american eBay, victima unui atac cibernetic. Utilizatorii, indemnati sa-si schimbe parolele

Gigantul american eBay isi indeamna utilizatorii sa isi schimbe parolele, dupa ce a fost victima unui atac cibernetic. Compania a anuntat ca hackerii au reusit sa recupereze informatiile personale ale. continuă pe Antena3

eBay isi sfatuieste utilizatorii sa schimbe parolele, dupa ce a fost victima unui atac informatic

Site-ul de licitatii eBay isi sfatuieste cei peste 200 de milioane de useri sa schimbe parolele de acces pe site, admitand ca a fost victima unui atac informatic ce a compromis o parte a bazelor de date, scrie The Telegraph. Baza de date a fost compromisa la final de februarie si inceput de martie, hackerii obtinand acces la parole criptate, adrese de e-mail, adrese fizice, numere de telefon si date de nastere.

Gigantul eBay le cere utilizatorilor sa-si schimbe parolele, dupa ce un atac cibernetic a compromis baza de date a companiei

Gigantul american eBay a fost victima unui atac cibernetic, anuntandu-si miercuri utilizatorii sa isi schimbe parolele. Grupul sustine ca nu are dovezi ca hackerii au avut acces la informatii financiare sau.

eBay, atacat de hackeri

Gigantul american eBay a anuntat miercuri ca a fost victima unui atac cibernetic, adaugand ca le va cere tuturor utilizatorilor sai sa isi schimbe parolele, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Grupul, care detine si site-ul PayPal, sustine ca nu are dovezi ca hackerii au avut acces la informatii financiare sau legate de cardurile bancare, nici ca acestia ar fi comis activitati ilegale pe site-ul sau.

Cel mai mare site de licitatii online are probleme cu hackerii. Utilizatorii trebuie sa isi schimbe parolele

Cel mai mare site cu licitatii online din lume a raportat probleme astazi. eBay sustine ca a fost victima unui atac informatic si le cere utilizatorilor sa-si schimbe parolele pentru a fi in siguranta.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )