Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gigi Becali, asteptat la Curtea de Apel la un nou termen in dosarul de discriminare

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, asteptat la Curtea de Apel la un nou termen in dosarul de discriminare

Omul de afaceri Gigi Becali va fi adus miercuri la Curtea de Apel Bucuresti pentru a fi prezent la procesul in care este acuzat de discriminare. Plangerea a fost formulata de Asociatia Accept dupa ce latifundiarului a afirmat ca nu ar angaja niciodata un jucator homosexual la Steaua. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Gigi Becali a fost adus, luni, la Curtea de Apel Bucuresti. Stire in curs de actualizare.

Gigi Becali, adus la Curtea de Apel Bucuresti: Magistratii ar putea admite recursul la executare

Dupa ce a aflat ca are voie sa paraseasca penitenciarul pentru a merge la munca, George Becali ar mai putea primi o veste buna. Daca magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor admite luni recursul.

Gigi Becali la Curtea de Apel unde se judeca contestatia impotriva executarii pedepsei in dosarul Schimbul de terenuri cu MApN

Omul de afaceri George Becali a fost adus luni la Curtea de Apel Bucuresti CAB) unde se judeca recursul acestuia impotriva deciziei Tribunalului Ilfov prin care magistratii au respins contestatia la executare impotriva condamnarii din dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Magistratii au respins recursul lui Gigi Becali in dosarul care contesta executarea pedepsei

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, luni, recursul in dosarul lui Gigi Becali in dosarul care contesta executarea pedepsei. Instanta a respins, luni, ca nefondat, recursul formulat de Gigi Becali la.

Dosarul Transferurilor. Opt grei din fotbalului romanesc, asteptati luni la Curtea de Apel Bucuresti

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in discutie luni un nou termen in dosarul Transferurilor in care opt grei din fotbalul romanesc sunt judecati pentru fapte de coruptie in legatura cu transferul mai multor jucatori in strainatate.

Dosarul Transferurilor. Opt grei din fotbalul romanesc, asteptati luni la Curtea de Apel Bucuresti

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in discutie luni un nou termen in dosarul Transferurilor in care opt grei din fotbalul romanesc sunt judecati pentru fapte de coruptie in legatura cu transferul mai multor jucatori in strainatate.

Daniel Fenechiu: Gigi Becali ar putea fi gratiat

Gigi Becali ar putea fi gratiat, conform legii amnistiei votate pe ascuns in Camera Deputatilor. Asa sustine deputatul Daniel Fenechiu, avocat de profesie. Becali are de executat trei ani si jumatate de inchisoar.

Gigi Becali da in judecata conducerea penitenciarului Jilava.

Gigi Becali a decis sa dea in judecata conducerea penitenciarului Jilava si cere daune de un milion euro, fiind nemultumit de tratamentul primit in inchisoare, informeaza Gazeta Sporturilor. Domnul Becali este decis sa introduca o actiune la instantele de judecata, sa solicite despagubiri morale pentru situatia care i s-a creat in mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Sa fie obligate sa-i plateasca o suma de bani domnului Becali, va solicita un .

Gigi Becali da in judecata conducerea penitenciarului Jilava: Cere daune de un milion euro

Gigi Becali a decis sa dea in judecata conducerea penitenciarului Jilava si cere daune de un milion euro, fiind nemultumit de tratamentul primit in inchisoare, potrivit Gazeta Sporturilor. Domnul Becali este.

Gest impresionant, facut de Gigi Becali din spatele gratiilor. Va oferi bani pentru a aduce in tara trupul femeii decapitate la Paris

Gigi Becali continua actele de caritate din spatele gratiilor. Dupa ce a aflat de povestea tragica a galatencei care a fost decapitata in Franta, patronul Stelei a hotarat sa ii ajute familia sa-i aduca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )