Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gigi Becali, DECIZIE SOC: investeste un milion de euro in Africa pentru constructia unei MANASTIRI

B1 B1,
Gigi Becali, DECIZIE SOC: investeste un milion de euro in Africa pentru constructia unei MANASTIRI

Gigi Becali a luat o decizie soc in Saptmana Mare! Latifundiarul din Pipera a hotarat sa investeasca un milion de euro in Africa pentru constructia unei manastiri. Anul trecut, de exemplu am venit . continuă pe B1

Hagi, la cutite cu Gigi Becali: MILIARDARUL a luat FOC si lanseaza acuzatii GRAVE: Am facut cele mai proaste AFACERI! Am dat 5 milioane si...

Relatia dintre Gigi Becali si Gheorghe Hagi a ajuns intr-un moment critic. Dupa o perioada de acalmie, Gigi a luat foc! Marul discordiei este legat de controversa legata de jucatorii veniti de la.

VIDEO Gigi Becali si-a scos oile la plimbare si a blocat traficul in Pipera

Patronul FCSB, Gigi Becali, si-a scos, sambata, oile pe strada, chiar in fata vilei sale din Pipera. Becali a iesit cu o matura pentru a dirija turma de oi, care se afla pe carosabil si blocase traficul.

Topul in care Gigi Becali este pe primul loc in lume

Gigi Becali, finantatorul FCSB, este pe primul loc intr-un clasament al celor mai exuberanti presedinti de club din lumea fotbalului, alcatuit de site-ul belgian walfoot. be Lumea fotbalului a cunoscut.

VIDEO Dupa ce Gigi Becali a iesit cu oile pe strada, iesenii au facut o gluma de 1 aprilie

FCSB si Poli Iasi vor juca in aceasta seara de la ora 20. inaintea partidei, Gigi Becali a dirijat oile pe strazile din Pipera.

Unul dintre cele mai mari angrouri de la marginea Bucurestiului investeste 1 milion de euro pentru a intra in online

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate in produse alimentare si pentru casa, Doraly, anunta o investitie de 1 milion de euro intr-o pltaforma online de tip marketplace unde chiriasii parcului isi vor putea lista produsele pe care le vand in magazinele fizice.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )