Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gigi Becali dezvaluie de ce a fost condamnat Gica Popescu la inchisoare in Dosarul Transferurilor: A facut puscarie pentru Copos

B1 B1,
Gigi Becali dezvaluie de ce a fost condamnat Gica Popescu la inchisoare in Dosarul Transferurilor: A facut puscarie pentru Copos

Dezvaluiri uluitoare ale lui Gigi Becali despre Dosarul Transferurilor. Finantatorul Stelei a declarat ca Gica Popescu a primit condamnarea de trei ani, o luna si zece zile in acest dosar din cauza lui. continuă pe B1

Nou dosar bomba in fotbalul romanesc: Gigi Becali si George Copos au fost deja audiati la Politia Capitalei (VIDEO)

Audieri bomba vineri la Politia Capitalei. Gigi Becali si George Copos ar fi dat explicatii intr-un nou dosar de amploare din fotbalul romanesc. Dosarul este in lucru la Serviciul de Invest.

Gigi Becali: La Steaua nu mai conteaza acum o clauza de 700.000 de euro, dar nu vreau sa-l dau afara pe Reghecampf!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la revenirea din Rusia, ca tehnicianul Laurentiu Reghecampf un miliard la suta va ramane cat are contract, insa a mentionat ca stie ce-a facut Mihai Stoica si l-a iertat, dar a doua oara nu il va mai ierta.

Reghecampf ii raspunde patronului: Nu am nevoie de mila lui Gigi Becali! Exista posibilitatea sa ne despartim si maine

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, afirma ca nu are nevoie de mila patronului Gigi Becali, in ceea ce priveste demiterea sa, acest lucru putand sa se intample in orice moment, nu numai daca ar rata castigarea titlului de campioana.

Victor Piturca dezvaluie detalii nestiute din viata fostului sau elev de la Steaua, Laurentiu Reghecampf. Gigi Becali a rabufnit:E mai rau decat alcoolul!

Noi detalii picante despre scandalul de laZurich, in care au fost implicati Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica, au fost dezvaluite de fostul selectioner Victor Piturca. Acesta il cunoaste bine pe actualul tehnician al Stelei, pe care l-a avut elev in Ghencea.

Minorul care a ucis cu zambetul pe buze in timp ce se afla sub control judiciar. Abia acum a fost condamnat definitiv

Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pe Mihai Vasile 18 ani) dupa ce, in 2014, pe cand avea doar 15 ani, a fost la un pas sa omoare un barbat din satul unde locuia, iar ulterior, lasat liber, chiar a ucis un om.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )