Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gigi Becali: Nu ma mai intereseaza fotbalul

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali: Nu ma mai intereseaza fotbalul

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a declarat dupa infrangerea formatiei sale cu Otelul Galati, ultima clasata, ca nu mai este interesat de fenomenul fotbalistic. continuă pe Online Sport

Nepotul lui Gigi Becali a fost retinut pentru 24 de ore: Este suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani

Viorel Tudorache, nepotul si finul lui Gigi Becali, a fost retinut joi, pentru 24 de ore, fiind suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza B1 TV. Retinerea acestuia vine in urma mai multor.

Gigi Becali trebuie sa acopere o gaura de patru milioane de euro, dupa afacerile neinspirate

Abia a iesit din inchisore ca deja are o multime de probleme financiare de rezolvat. Ultimele afaceri incheiate de Gigi Becali nu s-au dovedit a fi foarte inspirate, informeaza B1 TV. Latifundiarul din Pipera .

Nepotul lui Gigi Becali, RETINUT intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 2 milioane de euro

UPDATE: Nepotul lui Gigi Becali, Viorel Tudorache, a fost retinut, joi, in urma perchezitiilor efectuate de politisti, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 2,4 milioane euro.

Un nepot al lui Gigi Becali, implicat intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Viorel Tudorache, un fin si nepot de-al lui Gigi Becali, este suspectat intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani dupa ce ar fi vandut Cinematograful Aurora unor arabi, fara a emite factura. Prejudiciul in acest caz se ridica la peste 2,4 milioane de euro.

intre Gigi Becali si Armata nu mai este loc de impacare: Steaua nu va mai juca niciun meci in Ghencea

Latifundiarul din Pipera a luat decizia ca Steaua sa nu mai joace niciun meci in Ghencea, stadionul care a fost timp de patru decenii casa fostei campioane a Europei, informeaza B1 TV. Totul ca urmare a conflictului.

Nepotul lui Gigi Becali, suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani pentru ca ar fi vandut, fara factura, un cinematograf

Viorel Tudorache, nepotul si totodata finul lui George Becali, este suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi vandut, fara a emite factura, sediul fostului cinematograf Aurora din sectorul 2, relateaza StirileProTV. Prejudiciul cauzat statului s-ar ridica la 2,4 milioane de lei.

Nepot al lui Gigi Becali, suspect de evaziune fiscala si spalare de bani

Un nepot si fin al lui George Becali este suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi vandut unor cetateni arabi, fara a le emite factura, sediul fostului cinematograf Aurora din sectorul 2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )