Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gigi Becali trebuie sa acopere o gaura de patru milioane de euro, dupa afacerile neinspirate

B1 B1,
Gigi Becali trebuie sa acopere o gaura de patru milioane de euro, dupa afacerile neinspirate

Abia a iesit din inchisore ca deja are o multime de probleme financiare de rezolvat. Ultimele afaceri incheiate de Gigi Becali nu s-au dovedit a fi foarte inspirate, informeaza B1 TV. Latifundiarul din Pipera . continuă pe B1

Nepotul lui Gigi Becali, RETINUT intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 2 milioane de euro

UPDATE: Nepotul lui Gigi Becali, Viorel Tudorache, a fost retinut, joi, in urma perchezitiilor efectuate de politisti, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 2,4 milioane euro.

Un nepot al lui Gigi Becali, implicat intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Viorel Tudorache, un fin si nepot de-al lui Gigi Becali, este suspectat intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani dupa ce ar fi vandut Cinematograful Aurora unor arabi, fara a emite factura. Prejudiciul in acest caz se ridica la peste 2,4 milioane de euro.

Nepotul lui Gigi Becali a fost retinut pentru 24 de ore: Este suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani

Viorel Tudorache, nepotul si finul lui Gigi Becali, a fost retinut joi, pentru 24 de ore, fiind suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza B1 TV. Retinerea acestuia vine in urma mai multor.

Profit net de 3,12 milioane euro, pentru Raiffeisen Leasing

Raiffeisen Leasing a inregistrat un profit net de 3,12 milioane euro la finalul anului 2014, fata de 2,8 milioane euro in 2013, potrivit unui comunicat al companiei.

Acord de imprumut de 200 milioane euro de la Banca Mondiala, pentru cresterea numarului inscrierilor la facultate si reducerea abandonului scolar

Un acord de imprumut de 200 milioane euro, pentru proiectul care vizeaza reducerea abandonul scolar si cresterea numarul inscrierilor la facultate, a fost semnat de vicepresedintele Bancii Mondiale BM) pentru.

200 milioane euro de la Banca Mondiala pentru cresterea numarului inscrierilor la facultate

Vicepresedintele Bancii Mondiale BM) pentru Europa si Asia, Laura Tuck, si ministrul Finantelor Publice, Bogdan Teodorovici, au semnat un acord de imprumut de 200 milioane euro, pentru proiectul care vizeaza reducerea abandonul scolar si cresterea numarul inscrierilor la facultate, de care vor beneficia peste 1,6 milioane de elevi si studenti.

Draxlmaier Group investeste 50 milioane euro in productia de componente auto la Codlea

Grupul german Draxlmaier, care e prezent in Romania din 1993 si are 15. 000 de angajati pe plan local, a lansat o noua unitate de productie la Codlea, langa Brasov. In doua noi hale vor fi produse componente pentru usi si pentru interioarele autoturismelor, investitia de 50 milioane euro urmand sa creeze 500 de locuri de munca.

FM Logistic investeste 5 milioane euro in extinderea platformei logistice din Petresti

Subsidiara din Romania a grupului francez FM Logistic investeste 5 milioane euro in extinderea platformei logistice din Petresti, judetul Dambovita, cu 10. 000 metri patrati, care va deveni functionala in luna august, a anuntat compania.

CNSC a anulat licitatii de circa 846,3 milioane euro

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a anulat, anul trecut, licitatii in valoare de aproximativ 3,76 miliarde lei 846,3 milioane euro), in crestere cu 46,93% fata de 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Perchezitii in Capitala, intr-un dosar de evaziune fiscala. Nepotul lui Gigi Becali, in atentia politistilor

Politistii efectueaza, joi, sase perchezitii in Capitala si in judetul Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de 2,4 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )