Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gigi Becali, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor

Gigi Becali s-a aratat incantat de tragerea la sorti pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde FCSB va intalni Viktoria Plzen. Toate echipele sunt mai puternice dar. continuă pe Antena3

Gigi Becali, prima reactie dupa verdictul TAS

Intr-o prima faza Gigi Becali si-a inchis telefonul dupa verdictul TAS, insa apoi a iesit public extrem de optimist ca Steaua are sanse in Champions League chiar si pe Ruta Ligii.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce a scapat de dosarul de evaziune fiscala

Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa ce dosarul disjuns din cauza Turceni - Rovinari a fost clasat, ca procurorul Jean Ungheselul ar trebui sa dea o serie de explicatii in acest.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Invinsa de Johanna Konta in sferturile de finala de la Wimbledon, Simona Halep a ratat sansa de a urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Prima reactie a lui Becali dupa ce TAS a hotarat ca Viitorul e campioana: A castigat Gica, asta e, sa fie sanatos!

Gigi Becali a reactionat la cateva zeci de minute dupa ce TAS a confirmat ca Viitorul e campioana Ligii 1 si a avut exact discursul pe care-l anunta in cazul unui verdict nefavorabil echipei.

LIVE Viitorul si Steaua la tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar al Champions League (13:00)

Echipele Viitorul si Steaua isi vor afla, vineri, adversarele din turul 3 preliminar al Champions League, faza de care sunt obligate sa treaca pentru a avea continuitate cel putin in grupele Europa League.

Reactia lui Gigi Becali dupa decizia TAS

Fondatorul FCSB, Gigi Becali a reactionat la scurt timp dupa ce TAS a confirmat ca Viitorul e campioana Ligii 1 si a avut exact discursul pe care spunea ca il va avea in cazul unui verdict nefavorabil ec.

Gigi Becali despre litigiul de la TAS: Pe masura ce trece timpul si se apropie verdictul parca au scazut sperantele

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat miercuri seara ca pe masura ce trece timpul si se apropie momentul verdicului parca scad sperantele in privinta deznodamantului care va fi dat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv legat de titlul de cammpioana, relateaza News. ro. El a subliniat ca, din punctul sau de vedere si al avocatilor, FCSB are dreptate.

Prima reactie a Amaliei Nastase dupa ce Brigitte a anuntat divortul de fostul tenismen

Prima reactie a Amaliei Nastase dupa ce Brigitte a anuntat divortul de sot. Fosta sotie a tenismenului nu vrea sa dea curs unui scandal, insa, a postat pe contul de Instagram o imagine ce contine un.

Prima reactie a lui Victor Ponta, dupa ce a scapat de dosarul de evaziune fiscala

Fostul premier Victor Ponta a spus miercuri, dupa ce procurorii cu clasat un dosar al sau de evaziune fiscala, ca nu el ar trebui sa comenteze acest lucru, ci procurorul Uncheselu, despre care fostul sef PSD.

Ilie Nastase, prima reactie la esecul Simonei Halep: A stat si a asteptat greseala adversarei!

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, marti, dupa infrangerea Simonei Halep in fata Johannei Konta, in sferturi de finala la Wimbledon, ca britanica a riscat de la inceput,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )