Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gigi Becali simte miracolul Craciunului. Patronul Stelei ar putea fi lasat sa mearga in sanul familiei

Antena3 Antena3,
Gigi Becali simte miracolul Craciunului. Patronul Stelei ar putea fi lasat sa mearga in sanul familiei

Craciunul de anul acesta ar putea fi cel mai frumos pentru Gigi Becali. Patronul Stelei ar putea fi lasat sa mearga in sanul familiei. S-a purtat exemplar dupa gratii si punctele pe care le-a castigat ii dau. continuă pe Antena3

Gest impresionant, facut de Gigi Becali din spatele gratiilor. Va oferi bani pentru a aduce in tara trupul femeii decapitate la Paris

Gigi Becali continua actele de caritate din spatele gratiilor. Dupa ce a aflat de povestea tragica a galatencei care a fost decapitata in Franta, patronul Stelei a hotarat sa ii ajute familia sa-i aduca.

7 luni fara Gigi Becali: ce-a pierdut si ce-a castigat Steaua de cand patronul echipei a ajuns la inchisoare

Echipa ros-albastra a iesit pe usa din dos a Ligii Campionilor si gafaie in competitia interna, regres care poate fi pus si pe seama absentei lui Gigi Becali.

Gigi Becali ar putea fi angajat la Academia de fotbal patronata de Hagi

Gigi Becali poate fi angajat, pe durata detentiei, la o societate comerciala, daca sunt respectate procedurile, respectiv daca el doreste sa munceasca si face o cerere in acest sens, iar firma anunta penitenciarul ca are nevoie de personal care.

ANP: Gigi Becali poate fi angajat la o societate comerciala.

Gigi Becali poate fi angajat, pe durata detentiei, la o societate comerciala, daca sunt respectate procedurile, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). Oficiali din ANP au mai explicat, pentru Mediafax, ca angajatorul trebuie sa trimita catre penitenciar o lista de criterii ce trebuie indeplinite la angajare, precizand totodata numarul locurilor de munca disponibile. Apoi, penitenciarul negociaza un pret cu societatea comerciala, dupa care ii selecteaza din randul .

Gigi Becali, transferat de la Penitenciarul Jilava la Poarta Alba, unde va avea regim deschis

Gigi Becali a fost transferat, joi dimineata, de la Penitenciarul Jilava la Poarta Alba, reprezentantii unitatii de detentie din judetul Constanta declarand ca acesta va sta tot la sectia de la Valea Seaca,.

Gigi Becali a fost transferat la penitenciarul Poarta Alba

Gigi Becali a fost transferat, joi dimineata, la penitenciarul Poarta Alba, relateaza B1 TV. Latifundiarul a stat la penitenciarul Jilava pentru procese. La Poarta Alba va fi mai bine, din punct de vedere al.

Gigi Becali a fost transferat la penitenciarul Poarta Alba (VIDEO)

Gigi Becali a fost transferat, joi dimineata, la penitenciarul Poarta Alba, relateaza B1 TV. Latifundiarul a stat la penitenciarul Jilava pentru procese. La Poarta Alba va fi mai bine, din punct de vedere al.

Gigi Becali, transferat la Poarta Alba.

Gigi Becali a fost transferat, joi dimineata, la Poarta-Alba, de la Penitenciarul Jilava, unde a stat pentru procese. Avocatul Paula Iacob a declarat pentru B1TV ca este vorba despre o masura legala si ca nu este nimic nefiresc. Nu este o placere acest drum care nu se face in conditii foarte confortabile. Transportul Bucuresti-Poarta Alba nu este un transport comod Se va incalzi cu lemne Paula Iacob mai spune ca acolo conditiile sunt bune, iar incalzirea se face cu lemne, insa conditiile .

Gigi Becali, asteptat la Curtea de Apel la un nou termen in dosarul de discriminare

Omul de afaceri Gigi Becali va fi adus miercuri la Curtea de Apel Bucuresti pentru a fi prezent la procesul in care este acuzat de discriminare. Plangerea a fost formulata de Asociatia Accept dupa ce latifundiarului a afirmat ca nu ar angaja niciodata un jucator homosexual la Steaua.

Gigi Becali a primit un mesaj de la Jose Mourinho inainte de Chelsea Steaua: ce SMS a trimis portughezul dupa jocul tur

Patronul ros-albastrilor s-a imprietenit cu reputatul tehnician portughez prin intermediul varului sau, Ioan Becali. Stiind ca latifundiarul se afla dupa gratii, The Special One a avut o recomandare pentru el inaintea confruntarii de miercuri seara dintre Chelsea si Steaua ora 21. 45, Digi Sport 1, Dolce Sport 1).

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )