Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gillian Anderson, de la X-Files la Margaret Thatcher din The Crown (VIDEO)

ADPM ADPM,
Gillian Anderson, de la X-Files la Margaret Thatcher din The Crown (VIDEO)

Gillian Anderson a castigat celebritatea la nivel international in anii 90, odata cu rolul agentului FBI Dana Scully din serialul fenoment The X-Files. O vedem acum in sezonul 4 din The Crown, in rolul Doamnei de Fier, Margaret Thatcher. continuă pe ADPM

Cand va fi lansat sezonul 5 din The Crown?

Nu au trecut nici doua saptamani de la lansarea, pe Netflix, a sezonul 4 din The Crown si deja se vorbeste despre momentul aparitiei sezonului 5 al indragitului serial. Iata cand se va intampla acest lucru.

Ce actori vor juca in sezonul 5 din The Crown

Abia s-a lansat, pe Netflix, sezonul 4 din The Crown ca fanii serialului se gandesc deja cu nerabdare la sezonul 5. Iata ce actori vor juca in urmatorul sezon! .

Printul Charles si Camilla si-au dezinstalat comentariile pe Twitter din cauza serialului The Crown

Fanii serialului The Crown reprezinta motivul pentru care Printul Charles si sotia sa, Camilla Parker Bowles, au fost nevoiti sa isi dezinstaleze functia de comentarii pe contul oficial de Twitter. Iata detaliile.

Dansul Printesei Diana pe scena operei chiar a avut loc! The Crown vs realitate! VIDEO

In The Crown, Printesa Diana apare dansand alaturi de un balerin, pe scena operei, pe melodia Uptown Girl a lui Billy Joel. Putini oameni stiu insa ca acest lucru s-a intamplat si in viata reala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )