Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gimnastica: Catalina Ponor, aur si argint la ultimul concurs din cariera, Abierto Mexicano de Gimnasia

Hotnews Hotnews,
 Gimnastica: Catalina Ponor, aur si argint la ultimul concurs din cariera, Abierto Mexicano de Gimnasia

Ca si in cei 26 de ani de cariera, Catalina Ponor, tripla campioana olimpica, cu 5 medalii la Jocuri, tot atatea la Mondiale si 13 medalii la Europene, a cucerit si la concursul de retragere, sambata, la 'Abierto Mexicano de Gimnasia', desfasurat la Ciudad de Mexico, in sala Juan de la Barrera', medaliile de aur la exercitiile de la barna si sol, aparatele ei favorite, precum si argint la individual compus. continuă pe Hotnews

Catalina Ponor - aur si argint la concursul de retragere din gimnastica

La finalul celor 26 de ani de cariera, Catalina Ponor, tripla campioana olimpica, cu 5 medalii la Jocuri, tot atatea la Mondiale si 13 medalii la Europene, a cucerit, sambata, la concursul Abierto Mexicano de Gimnasia, desfasurat la Ciudad de Mexico, in sala Juan de la Barrera, medaliile de aur la exercitiile de la barna si sol.

Ponor, ce retragere: Catalina a luat trei medalii la ultimul ei concurs. A evoluat la peste 11.000 de kilometri de Romania

La 26 de ani dupa ce a pasit pentru prima data intr-o sala de gimnastica, Catalina Ponor 30 de ani) si-a incheiat cariera.

Catalina Ponor si-a incheiat cariera de peste 25 de ani, la concursul Abierto Mexicano de Gimnasia

Gimnasta Catalina Ponor a participat, sambata, la ultimul concurs din cariera, in Mexic, la Abierto Mexicano de Gimnasia. La 30 de ani, din care peste 25 dedicati gimnasticii, Catalin.

VIDEO Regina Ponor: Imagini fabuloase cu ultimul concurs al Catalinei! Ce a primit in uralele mexicanilor din tribune

La 30 de ani, constanteanca s-a retras din activitate. Daca in 2017, ea a devenit campioana europeana, acasa, la Cluj, in schimb, ultima ei aparitie oficiala in competitie a avut loc la peste 11. 000 de kilometri de Romania.

Tripla CAMPIOANA Catalina Ponor isi incheie cariera in acest weekend, in Mexic

Catalina Ponor spune Adio! gimnasticii la 30 de ani, iar ultima reprezentatie in fata spectatorilor o da, in acest weekend, in Mexic, scrie Prosport. Tripla campioana olimpica la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )