Libnet.ro
UNICEF

16:00

Glume intre Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Sorin Grideanu la Palatul Cotroceni: Cei trei au inceput sa rada la finalul ceremoniei de depunere a juramantului pentru noii membri ai Guvernului (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Glume intre Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Sorin Grideanu la Palatul Cotroceni: Cei trei au inceput sa rada la finalul ceremoniei de depunere a juramantului pentru noii membri ai Guvernului (FOTO, VIDEO)

Luni a avut loc la Palatul Cotroceni ceremonia de depunere a juramantului pentru noii ministri ai Guvernului Grindeanu, Gratiela Gavrilescu Mediu) si Viorel Ilie Relatia cu Parlamentul). La. continuă pe B1

Ministrii Mediului si pentru Relatia cu Parlamentul au depus juramantul de investitura, La ceremonia de la Cotroceni au participat Sorin Grindeanu, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis va semna astazi, 3 aprilie, decretul de revocare din functie a lui Daniel Constantin, vicepremier si ministru al Mediului, urmand sa aiba loc si ceremonia pentru depunerea juramantului de catre noul titular al postului, Gratiela Gavrilescu.

Liviu Dragnea, adevaratul motiv pentru care a ras alaturi de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Liviu Dragnea a declarat in emisiunea Punctul de intalnire de ce a ras la Palatul Cotroceni, alaturi de Klaus Iohannis. Colegii au zis sa nu spun, dar suntem oameni. Mai.

Liviu Dragnea spune ca ar putea discuta luni cu presedintele Iohannis despre desecretizarea protocoalelor dintre DNA si SRI

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, la Romania Tv, ca va incerca luni sa discute cu presedintele Klaus Iohannis despre desecretizarea protocoalelor dintre DNA si SRI. Dragnea va participa luni, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investitura a ministrului Mediului si ministrului pentru Relatia cu Parlamentul.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului. Este binevenit daca mesajul nu va fi tensionat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la postul de televiziune Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni ca vrea sa tina un discurs in plenul reunit al Parlamentului.

Dragnea: Klaus Iohannis mi-a spus ca vrea sa se adreseze Parlamentului. Este binevenit daca mesajul nu va fi tensionat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni ca vrea sa tina un discurs in plenul reunit al Parlamentului, astfel ca seful statului este binevenit dupa Pasti daca mesajul pe care doreste sa il transmita nu va fi tensionat.

Liviu Dragnea: O sa-i propun presedintelui Iohannis desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va incerca luni, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri ai Mediului si Relatiei cu Parlamentul, sa discute cu presedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI.

Klaus Iohannis va semna lunidecretele de numire pentru noii ministri, dupa ce premierul s-a aratat mirat de intarzierea revocarii lui Constantin

Presedintele Klaus Iohannis va semna, luni,decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, sinumirea noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Declaratiavine dupa ce premierul Sorin Grindeanu a spus, joi seara, ca i se pare ciudatca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat inca decretul de revocare a lui Daniel Constantin si  ilmira ritmul sefului statului, ritm cu care el nu lucreaza.

Bogdan Diaconu: L-am asigurat pe Liviu Dragnea ca nu exista niciun fel de colaborare intre PRU si Victor Ponta sau Daniel Constantin

Presedintele fondator al Partidului Romania Unita PRU), Bogdan Diaconu, spune ca l-a asigurat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu exista 'niciun fel de colaborare' intre PRU si Victor Ponta.

Razboi total in PSD. Victor Ponta, dezvaluiri-soc despre Liviu Dragnea

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita coordonare intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Victor Ponta, noi ironii la adresa lui Liviu Dragnea. Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita ”coordonare” intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )