Libnet.ro
UNICEF

21:16

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului. Este binevenit daca mesajul nu va fi tensionat

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului. Este binevenit daca mesajul nu va fi tensionat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la postul de televiziune Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni ca vrea sa tina un discurs in plenul reunit al Parlamentului. continuă pe România Liberă

Dragnea: Klaus Iohannis mi-a spus ca vrea sa se adreseze Parlamentului. Este binevenit daca mesajul nu va fi tensionat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni ca vrea sa tina un discurs in plenul reunit al Parlamentului, astfel ca seful statului este binevenit dupa Pasti daca mesajul pe care doreste sa il transmita nu va fi tensionat.

Liviu Dragnea, despre numirea sefului SIE: Nu este vorba de Mircea Geoana. Informatia nu e reala

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a infirmat, la postul de televiziune Antena 3, zvonurile potrivit carora PSD l-ar sustine pe Mircea Geoana pentru sefia SIE.

Liviu Dragnea, despre afirmatiile senatorului Ioan Denes, care a spus ca i se incalca libertatea daca un cuplu de acelasi sex se tine de mana pe strada: Nu sunt de acord cu el. ii sfatuiesc si pe ceilalti sa ia aminte ca PSD este un partid tolerant

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu este de acord cu afirmatiile senatorului PSD de Bistrita-Nasaud, Ioan Denes, care a sustinut ca persoanele de acelasi sex nu ar trebui sa aiba voie sa mearga pe strada tinandu-se de mana, daca nu scrie in lege acest lucru.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Victor Ponta a afirmat ca seful PSD i-ar fi dus sticle de vin fostului prim-adjunct al directorului SRI: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu este nici nas, nici fin cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Precizarea vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a sustinut, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca liderul social-democrat i-ar fi dus sticle de vin acestuia.

Liviu Dragnea spune ca ar putea discuta luni cu presedintele Iohannis despre desecretizarea protocoalelor dintre DNA si SRI

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, la Romania Tv, ca va incerca luni sa discute cu presedintele Klaus Iohannis despre desecretizarea protocoalelor dintre DNA si SRI. Dragnea va participa luni, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investitura a ministrului Mediului si ministrului pentru Relatia cu Parlamentul.

Liviu Dragnea: O sa-i propun presedintelui Iohannis desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va incerca luni, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri ai Mediului si Relatiei cu Parlamentul, sa discute cu presedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI.

Ministrii Mediului si pentru Relatia cu Parlamentul au depus juramantul de investitura, La ceremonia de la Cotroceni au participat Sorin Grindeanu, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis va semna astazi, 3 aprilie, decretul de revocare din functie a lui Daniel Constantin, vicepremier si ministru al Mediului, urmand sa aiba loc si ceremonia pentru depunerea juramantului de catre noul titular al postului, Gratiela Gavrilescu.

FOTO. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca legea salarizarii unice este gatam iar joi va fi si semnata.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca legea salarizarii unice este gatam iar joi va fi si semnata.

Liviu Dragnea, adevaratul motiv pentru care a ras alaturi de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Liviu Dragnea a declarat in emisiunea Punctul de intalnire de ce a ras la Palatul Cotroceni, alaturi de Klaus Iohannis. Colegii au zis sa nu spun, dar suntem oameni. Mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )