Libnet.ro
UNICEF

01:05

GNM: Amenzi de peste 40 de milioane de lei, in primele 9 luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GNM: Amenzi de peste 40 de milioane de lei, in primele 9 luni ale anului

Comisarii Garzii Nationale de Mediu GNM) au aplicat, in primele noua luni ale anului, amenzi in valoare de aproximativ 40,37 milioane de lei, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada din 2018, cand suma penalizatoare a fost de 29,53 milioane de lei, reiese din Raportul de activitate al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 10.800 de amenzi, in valoare de 21,2 milioane de lei, aplicate de politisti pentru nereguli in domeniul silvic

In primele 9 luni ale anului 2019, politistii de ordine publica au constat peste 1. 300 de infractiuni la regimul silvic, iar cu sprijinul specialistilor silvici, au confiscat peste 54. 000 de mc de material lemnos. Volumul materialului lemnos confiscat a crescut cu aproape 27%, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2018.

CNAIR: Servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Amenzi in valoare de peste 3,1 milioane de lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Politistii au intervenit, ieri, la 2. 835 de evenimente, majoritatea, sesizari prin 112. Au fost organizate 308 actiuni pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si linistii publice.

Business report: Chiriile garsonierelor au depasit salariul minim net. Teoretic, peste trei milioane de oameni nu au acces la chirie; Gig economy Romania e pe media UE la lucratorii principali

Licitatii de 1,6 miliarde de euro la Autostrazi, suspendate inainte de a fi depuse ofertele. Licitatii pentru construirea unor sosele de mare viteza estimate la 7,6 miliarde de lei 1,6 miliarde de euro) apar ca fiind suspendate. Raiffeisen isi scoate numele din titulatura bancii pentru locuinte, intr-o perioada extrem de dificila pentru aceasta. Noul nume: Aedificium Banca pentru Locuinte. Raiffeisen Banca pentru Locuinte functioneaza, incepand de astazi.

FOTO Stadionul de patru stele din Targu Jiu a fost inaugurat. Constructia a costat peste 26 milioane de euro

Stadionul Municipal din Targu Jiu, clasificat la patru stele, a fost inaugurat vineri, 25 octombrie. Investitia s-a ridicat la peste 26 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )