Libnet.ro
UNICEF

13:30

Goana dupa aur. Ancheta din 1930 care spune adevarul despre bogatia ascunsa in vechile mine ale Apusenilor

Adevărul Adevărul,
Goana dupa aur. Ancheta din 1930 care spune adevarul despre bogatia ascunsa in vechile mine ale Apusenilor

Jafurile savarsite in anii 1930 in minele de aur din Apuseni arata cat de bogate erau zacamintele. Bandele de hoti care dadeau tarcoale camarilor de aur si cei care isi riscau viata coborand cu funii in puturile adanci de zeci de metri, scoteau la suprafata sute de grame de metal pretios, la fiecare incercare. intr-un dosar pastrat la arhive, 30 de hunedoreni erau anchetati pentru ca ar fi furat aur in valoare de zece milioane de lei. continuă pe Adevărul

FOTO Goana dupa aur. Ancheta din 1930 care spune adevarul despre bogatia ascunsa in minele Apusenilor

Jafurile savarsite in anii 30 in minele de aur din Apuseni arata cat de bogate erau zacamintele. Bandele de hoti care dadeau tarcoale camarilor de aur si cei care isi riscau viata coborand cu funii in puturile adanci de zeci de metri scoteau la suprafata sute de grame de metal pretios, la fiecare incercare. intr-un dosar pastrat la arhive, 30 de hunedoreni erau anchetati pentru ca ar fi furat aur in valoare de zece milioane de lei.

Victor Ponta, la aproape un an dupa ruperea USL: Din pacate, rautatea si prostia si-au dat mana. Raul a castigat, dar timpul va face dreptate

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care aminteste de ziua de 5 februarie 2011 ca fiind cea in care s-au pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89, Uniunea.

Tara din Europa care iNCHIDE inchisorile. Numarul detinutilor este mult prea mic

Autoritatile din Suedia au anuntat ca vor inchide patru penitenciare si un centru pentru arestari preventive, ca urmare a numarului redus de condamnati care executa pedepse privative de libertate. in.

VIDEO: Kraftwerk, prima baterie externa din lume care se incarca cu gaz de bricheta. Vezi cum se alimenteaza

Kraftwerk este prima baterie externa care se alimenteaza cu gaz de bricheta. Costa destul de mult, dar are un sistem inovativ de stocare a energiei. Poti incarca orice tableta, smartphone si chiar un ultrabook poate fi alimentat la acest gadget, potrivit inhabitat. com.

Oameni de afaceri din constructii care au avut probleme cu legea in ultimul an

Auzim de ei mai des la televizor si prin salile de tribunal decat pe santier, acolo unde ar trebui sa isi desfasoare activitatea . Asta este, din pacate, realitatea din piata constructiilor, mai ales a constructorilor care deruleaza afaceri de sute de.

Compania din Romania care a fost vanduta cu 6,5 MILIARDE de euro. Cine a cumparat-o

Producatorul irlandez de ciment CRH a ajuns la un acord cu companiile Holcim si Lafarge pentru a cumpara cea mai mare parte dintre activele scoase la vanzare de cele doua companii, inclusiv pe cele din Romania,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2407 seconds )