Libnet.ro
UNICEF

22:31

Tara din Europa care iNCHIDE inchisorile. Numarul detinutilor este mult prea mic

Antena3 Antena3,
Tara din Europa care iNCHIDE inchisorile. Numarul detinutilor este mult prea mic

Autoritatile din Suedia au anuntat ca vor inchide patru penitenciare si un centru pentru arestari preventive, ca urmare a numarului redus de condamnati care executa pedepse privative de libertate. in. continuă pe Antena3

Piata eCommerce din Europa va creste cu 18% in 2015

Industria de retail online din Europa va creste in acest an cu o pondere similara cu anul trecut. Intreaga piata a crescut anul trecut de la 131,61 miliarde de euro la 156,28 miliarde de euro, echivalentul unei evolutii de 18,4% si se asteapta ca.

NASA lanseaza primul satelit din lume care masoara umiditatea din sol

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes, dupa doua amanari, primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei si care va permite cercetatorilor sa prevada secetele si inundatiile,.

VIDEO: Kraftwerk, prima baterie externa din lume care se incarca cu gaz de bricheta. Vezi cum se alimenteaza

Kraftwerk este prima baterie externa care se alimenteaza cu gaz de bricheta. Costa destul de mult, dar are un sistem inovativ de stocare a energiei. Poti incarca orice tableta, smartphone si chiar un ultrabook poate fi alimentat la acest gadget, potrivit inhabitat. com.

Oameni de afaceri din constructii care au avut probleme cu legea in ultimul an

Auzim de ei mai des la televizor si prin salile de tribunal decat pe santier, acolo unde ar trebui sa isi desfasoare activitatea . Asta este, din pacate, realitatea din piata constructiilor, mai ales a constructorilor care deruleaza afaceri de sute de.

Compania din Romania care a fost vanduta cu 6,5 MILIARDE de euro. Cine a cumparat-o

Producatorul irlandez de ciment CRH a ajuns la un acord cu companiile Holcim si Lafarge pentru a cumpara cea mai mare parte dintre activele scoase la vanzare de cele doua companii, inclusiv pe cele din Romania,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )