Libnet.ro
UNICEF

11:15

Google va finanta cu doua milioane de euro proiecte caritabile din Romania si alte tari din aceasta zona a Europei

Adevărul Adevărul,
Google va finanta cu doua milioane de euro proiecte caritabile din Romania si alte tari din aceasta zona a Europei

Google lanseaza competitia Google. org Impact Challenge dedicata tarilor din Europa Centrala si de Est CEE), care urmareste sa sustina alfabetizarea digitala si incluziunea economica. continuă pe Adevărul

Andrei Baciu: Pana la finalul lunii martie, vom avea doua milioane si jumatate de doze de la BioNTech Pfizer

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andrei Baciu a afirmat ca, pana la sfarsitul lunii martie, Romania va avea doua milioane si jumatate de doze devaccin de la BioNTech Pfizer, iar coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a precizat ca, dupa ce vor sosi saptamana viitoare dozele de vaccin de la Moderna, acelea si cele primite deja vor fi alocate centrelor de vaccinare.

Sala polivalenta de 18 milioane euro, construita de Universitatea Lucian Blaga

Organizatorii de competitii sportive au un nou motiv de optimism legat de infrastructura sportiva nationala. Universitatea Lucian Blaga din Sibiu ULBS) urmeaza sa construiasca cea mai mare sala polivalenta din regiune, pe un teren cu o suprafata de peste 31. 000 de metri patrati, situat in comuna Selimbar, localitate invecinata.

Glovo- parteneriat de 100 milioane euro cu o firma imobiliara, pentru divizia de livrari rapide

Aplicatia de livrari Glovo a incheiat un acord cu Stoneweg, prin care aceasta companie imobiliara elvetiana urmeaza sa investeasca 100 de milioane de dolari in spatiile detinute de startup-ul spaniol inclusiv in Romania, pentru extinderea serviciilor de livrare rapida ale acestuia.

FLORIN CITU: in etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din institutii

Prim-ministrul Florin Citu a declarat miercuri ca in cadrul etapei a doua de vaccinare trebuie avut in vedere personalul cheie din institutiile publice necesare functionarii statului, fara de care acestea nu pot functiona, transmite Agerpres.

Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare. Cine profita din acest moment

Vesti bune pentru aceste categorii de angajati. Ei vor intra in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva coronaviruslui, in care sunt deja incluse persoanele cu o varsta inaintata, cele vulnerabile si angajatii din domeniile esentiale. Ce categorii de romani vor fi vaccinati? Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare O .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )