Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gorenje estimeaza in Romania vanzari de 13 milioane euro, in crestere cu 10%

Adevărul Adevărul,
Gorenje estimeaza in Romania vanzari de 13 milioane euro, in crestere cu 10%

Gorenje Romania, importator si distribuitor al produselor electrocasnice cu acelasi nume, parte din grupului sloven Gorenje, mizeaza in acest an pe o crestere a vanzarilor de 10%, la peste 13 milioane de euro. continuă pe Adevărul

NEPI a atras 100 milioane euro de pe bursa pentru finantarea unor achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI) a atras de la investitori 100 milioane euro, dupa ce a vandut 20,8 milioane de actiuni, la pretul de 4,8 euro/titlu, potrivit unui comunicat de presa emis de Fond.

Gorenje Romania vrea sa vanda electrocasnice de 13 mil. euro

Importatorul si distribuitorul de produse electrocasnice Gorenje Romania, parte a grupului sloven Gorenje, mizeaza in acest an pe o crestere a vanzarilor de 10%, la peste 13 milioane de euro, informeaza Mediafax .

IBM primeste ajutoare de stat de 21 milioane euro pentru un proiect care va genera 900 de locuri de munca

Ministerul Finantelor va da un ajutor de stat in valoare de 21 milioane euro gigantului IT IBM, in cadrul unui proiect in valoare de 51,2 milioane euro prin care se vor crea 900 de locuri de munca, scrie Reuters care citeaza Ziarul Financiar.

Adrem Invest, contract de 13 milioane de dolari pentru modenizarea unor fabrici in Uzbekistan

Compania Adrem Invest a incheiat un contract in valoare de 13 milioane de dolari pentru modernizarea unitatilor de productie ale companiei metalurgice Uzbek Mettalurgical Plant. EximBank a acordat Adrem Invest o scrisoare de garantie bancara in valoare de 4 milioane de dolari pentru derularea acestui contract, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Rulaj sub 4 milioane euro la BVB si sub 9.000 euro pe Rasdaq

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in crestere, indicele compozit al pietei, BET-C, urcand cu 0,47%, la 2. 884,39 puncte.

Traian Basescu: Poate cazul fraudarii celor 100 milioane de euro la Portul Constanta este talcul formarii tandemului Fenechiu-Ponta din ultimele saptamani

Presedintele Traian Basescu a dat de inteles, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Romania Libera, ca o explicatie a formarii tandemului Ponta-Fenechiu ar putea fi legata de cazul neregulilor depistate la Portul Constanta. Nu m-am razgandit, dar am vazut solutiile lui, de exemplu cea de a face cadou kazahilor 400 milioane de euro, sau transferul a 2. 800 hectare de teren agricol de la Academie la CJ Braila, sau tacerea lui legata de fraudarea celor 100 de milioane euro la Portul Constanta. Stiu eu, poate acest din urma caz este talcul formarii tandemului Fenechiu-Ponta din ultimele saptamani, a spus Basescu intrebat cand s-a razgandit in privinta increderii sale in premierul Victor Ponta. Reamintim ca directorii Portului Constanta sunt acuzati ca au incheiat pe 1 februarie 2013 doua contracte paguboase pentru stat in vederea realizarii digului de larg.

Veniturile Orange Moldova au crescut in prima jumatate a anului cu peste 6% pana la 83 de milioane de euro

Veniturile totale ale liderului pietei locale de telefonie mobila, au crescut in al doilea trimestru cu 5%, pana la 43 de milioane de euro, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, arata raportul trimestrial al gigantului France Telecom-Orange.

BCR a trecut pe profit la sase luni, cu un castig de 126,8 milioane de euro. Activele s-au redus cu 4,9%

BCR a trecut pe profit in primul semestru, cu un rezultat de 556,7 milioane de lei 126,8 milioane euro), fata de pierderea de 548,5 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, dar activele au scazut cu 4,9%, la 69,72 miliarde lei 15,63 miliarde euro) comparativ cu finele anului 2012, scrie Mediafax.

Erste Group anunta un profit net de 301,2 milioane euro in primul semestru

Erste Group raporteaza, in primul semestru un profit operational de 1,64 miliarde euro, in scadere cu -6,1% fata de 1,75 miliarde euro in perioada similara a anului trecut, pe fondul reducerii venitului operational, arata un comunicat remis redactiei.

Franta: Bijuterii in valoare de 40 de milioane euro, furate dintr-un hotel din Cannes

Un jaf armat a fost comis, duminica dupa-amiaza, la hotelul Carlton din Cannes, in sudul Frantei, unde se tinea o expozitie de bijuterii, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de AFP. Un individ a furat o servieta care continea bijuterii a caror valoare ar fi estimata la 40 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )